CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.30MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30042-630
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 600 m

1590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Energo Team Carp Hunter pontyozó zsinórja máris óriási népszerűségnek örvend.
Cikkszám: 30042-630
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 600 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 11,5 kg

Az Energo Team Carp Hunter pontyozó zsinórja máris óriási népszerűségnek örvend. A fluosárga színű, lágy monofil zsinór különleges felületkezelésének köszönhetően kiváló minőségű erős, kopásálló zsinór. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe, különösen éjszaka, lehetővé teszi a végszerelék helyzetének megállapítását és a megakasztott hal mozgásának követését. Óriás tekercses dobon kerül forgalomba, a 600 m elegendő akár egy hosszú szezonra is.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.30MM egy olyan termék, amely minden horgász számára ideális lehetőséget nyújt a sikeres halászatra. A CARP HUNTER márka híres a minőségi horgászfelszereléseiről, és ez a zsinór sem kivétel.

A 0,30 mm vastagságú és 600 méter hosszú zsinór a legjobb minőségű anyagokból készül, így biztos lehet benne, hogy tartós és megbízható választás lesz. A zsinór különlegessége abban rejlik, hogy fluoreszkáló színe miatt könnyen látható a vízben, így segít a pontosabb és hatékonyabb halászatban.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.30MM ideális választás lehet a ragadozó halak, különösen a pontyok megfogására. A zsinór erőssége és tartóssága miatt könnyen megbirkózik a nagyobb halakkal is, így nem kell aggódnia az elszakadás miatt.

A zsinór hossza miatt több halat is foghat, mielőtt újra cserélnie kellene. Ezenkívül a fluoreszkáló színnek köszönhetően a zsinór könnyen látható a vízben, így könnyebb lesz követni a halat, és megfelelő időben horgászni.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.30MM a legjobb minőségű anyagokból készül, így biztos lehet benne, hogy tartós és megbízható választás lesz. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a szakadásnak, és segítenek megőrizni a zsinór jó állapotát a horgászat során. A zsinór rendkívül erős és tartós, így a nagyobb halakat is biztonságosan meg lehet fogni.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.30MM könnyen alkalmazkodik a különböző horgászati ​​körülményekhez, és bármilyen típusú orsóval és botokkal használható. A zsinór széles körű alkalmazási területtel bír, és ideális a különböző horgászmódszerekhez, beleértve a feeder horgászatot, a bojlis horgászatot, a ponty horgászatot és még sok más horgászmódszert.

Összefoglalva a CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.30MM egy kiváló minőségű és megbízható zsinór, amely ideális választás minden horgász számára. A zsinór könnyen látható a vízben, erős és tartós, és széles körű alkalmazási területtel bír. A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.30MM egy olyan termék, amely garantáltan segít a sikeres halászatban, és amelyet minden horgásznak ki kell próbálnia.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák