CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.35MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30042-635
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 600 m

1790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Energo Team Carp Hunter pontyozó zsinórja máris óriási népszerűségnek örvend.
Cikkszám: 30042-635
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 600 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 13,9 kg

Az Energo Team Carp Hunter pontyozó zsinórja máris óriási népszerűségnek örvend. A fluosárga színű, lágy monofil zsinór különleges felületkezelésének köszönhetően kiváló minőségű erős, kopásálló zsinór. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe, különösen éjszaka, lehetővé teszi a végszerelék helyzetének megállapítását és a megakasztott hal mozgásának követését. Óriás tekercses dobon kerül forgalomba, a 600 m elegendő akár egy hosszú szezonra is.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.35MM egy olyan termék, amelyet azoknak a horgászoknak ajánlunk, akik szeretnék javítani a fogási esélyeiket. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amelynek köszönhetően rendkívül erős és tartós. A CARP HUNTER FLUO zsinór együttesen határoz meg minden horgászati ​​tulajdonságot, amelyre szükségünk van az álmaink halának megfogásához.

A zsinór hossza 600 méter, átmérője pedig 0,35 mm, ami ideális az összes típusú halhoz. A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór színe fluo, ami azt jelenti, hogy rendkívül jól látható, még rossz fényviszonyok között is. Ez lehetővé teszi a pontosabb dobást és a halak megfigyelését a víz alatt.

Az egyik legnagyobb előnye a CARP HUNTER FLUO zsinórjának a kiváló kopásállóság. Az anyagból készült, amely kiválóan ellenáll a víznek, a szennyeződéseknek és a napsütésnek. Ez a kopásállóság hosszú élettartamot biztosít a zsinórnak, ezáltal csökkentve a költségeket, amelyeket a zsinórcsere jelent.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór kiválóan alkalmas hosszú távú horgászatra is. A zsinór kiválóan bírja az erős halakat, amelyeket hosszú ideig kell fogni. A zsinór anyaga kiválóan ellenáll a nyomásnak és a húzásnak, ami különösen fontos, ha nagyobb méretű halakat akarunk fogni.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór egy másik nagy előnye a nagyfokú érzékenysége. A zsinór kiválóan reagál a halak érintésére, ami lehetővé teszi a horgásznak, hogy észrevegye a halat, még mielőtt az a horogba akadna. Ez nagy előnyt jelent a horgászoknak, mert lehetővé teszi számukra, hogy precízen dobjanak és megbízhatóan fogják a halakat.

Tehát ha szeretnél javítani a fogási esélyeidet, akkor a CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.35MM a tökéletes választás. Ez a zsinór kiváló minőségű, tartós, és kiválóan reagál a halakra. A zsinór hosszú élettartamú, és kiválóan alkalmas hosszú távú horgászatra. A fluo szín nagy előnyt jelent a rossz fényviszonyok között, és a nagy érzékenység lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan és megbízhatóan fogják a halakat. Válaszd a CARP HUNTER FLUO monofil zsinórját, és tartsd a halakat a horogon!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák