CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30041-125
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Szerény ára ellenére a piacon kapható egyik legkedveltebb márkája a Carp Hunter pontyos zsinórcsalád.
Cikkszám: 30041-125
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Bronz
Szakítószilárdság: 8,30 kg

Szerény ára ellenére a piacon kapható egyik legkedveltebb márkája a Carp Hunter pontyos zsinórcsalád. A horgászok által irányába mutatott szimpátia bizony nem alaptalan, kevés pénzért cserébe egy rendkívül kopásálló, kis nyúlású, erős zsinórt kapunk. Színe miatt tökéletes választás a legáltalánosabb fenekező és úszós pontyos módszerekhez, a melegebb, opálosabb és a hideg kristálytiszta vizekben is egyaránt eredményesen használható észrevehetetlensége miatt. A környezet színéhez tökéletesen igazodik rézvörös árnyalata.

A horgászat az egyik legnépszerűbb hobbi a világon. Azonban, hogy a horgászat élménye valóban felejthetetlen legyen, szükséges olyan eszközöket használni, amelyek biztosítják a hatékonyságot és a minőséget. A CARP HUNTER márkájú ' CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25' termék egy ilyen eszköz, amely minden horgász számára ideális választás.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25 a legjobb minőségű anyagokból készül. Az UV sugárzásnak ellenálló zsinór nagyon ellenálló, tartós és megbízható. A zsinór vastagsága 0,25 mm, és hossza 150 méter, ami ideális a hosszabb horgászatokhoz is.

Az UV sugárzás ellenálló zsinór a horgászok számára különösen előnyös, mivel megakadályozza a zsinór elszíneződését és az idő előtti elhasználódását. Ezen kívül, a zsinór karcolásálló, ami azt jelenti, hogy kevésbé lesz érzékeny a különböző sérülésekre, és sokkal hosszabb élettartamot biztosít a horgászok számára.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25 a legjobb választás a nagyobb halak fogásához is, mivel nagyon erős és húzóereje akár 8 kg is lehet. Ez a zsinór nagyon rugalmas és könnyen használható, ami megkönnyíti a halak kifogását.

A zsinór színe is nagyon fontos a horgászat során. A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25 narancssárga színe segít a horgászoknak a zsinór láthatóságának javításában. Ez különösen fontos a homályos vizekben, vagy amikor a halak mélyebben tartózkodnak.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25 a horgászok számára minden szempontból ideális választás. Tartós és megbízható, kiváló minőségű anyagokból készül, és rendkívül hatékony a nagyobb halak kifogásához is. A termék SEO szempontjai szintén nagyon fontosak, mivel ezek segítenek a termék minél több horgász számára történő elérhetőségében.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25 mérete ideális a horgászok számára, akik hosszabb horgászatokat terveznek. A 150 méteres hosszúság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra dobjanak, ami növeli a halak elérhetőségét. A zsinór vastagsága 0,25 mm, ami megfelelő vastagság a nagyobb halak kifogásához is.

Összességében, a CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25 minden horgász számára ajánlott termék, amely biztosítja a hatékonyságot és a minőséget a horgászat során. Az UV sugárzásnak ellenálló, tartós és megbízható, és nagyon hatékony a nagyobb halak kifogásához is. A termék SEO szempontjai is figyelembe vannak véve, hogy minél több horgász számára legyen elérhető. A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25 minden horgász számára ideális választás, és garantáltan nem okoz csalódást.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák