CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.30

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30041-130
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 150 m

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Szerény ára ellenére a piacon kapható egyik legkedveltebb márkája a Carp Hunter pontyos zsinórcsalád.
Cikkszám: 30041-130
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150 m

Szerény ára ellenére a piacon kapható egyik legkedveltebb márkája a Carp Hunter pontyos zsinórcsalád. A horgászok által irányába mutatott szimpátia bizony nem alaptalan, kevés pénzért cserébe egy rendkívül kopásálló, kis nyúlású, erős zsinórt kapunk. Színe miatt tökéletes választás a legáltalánosabb fenekező és úszós pontyos módszerekhez, a melegebb, opálosabb és a hideg kristálytiszta vizekben is egyaránt eredményesen használható észrevehetetlensége miatt. A környezet színéhez tökéletesen igazodik rézvörös árnyalata.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.30 egy valóban kiváló minőségű termék, amelyet minden horgász szeretne a horgászfelszerelése részeként tudni. A CARP HUNTER márka évek óta a horgászok kedvencének számít, és ez az UV monofil zsinór sem fog csalódást okozni.

Ez a zsinór nagyszerű választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnék megtartani a horgászfelszerelés hosszú élettartamát. Az UV sugárzásnak ellenálló anyagból készült, így a horgászok bármilyen időjárási viszonyok között használhatják. A zsinór hossza 150 méter, így még a legnehezebb horgászatok során sem kell aggódnod amiatt, hogy hamar kifogy a zsinór.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.30 ellenáll a kopásnak, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a zsinór gyorsan elkopik. Emellett a zsinór nagyon erős és tartós, ami azt jelenti, hogy bármilyen nagyobb hal megfogására is kész lehet a horgász.

A zsinór vastagsága 0.30 mm, ami azt jelenti, hogy a közepesen vastag zsinór tökéletes választás az olyan horgászok számára, akik szeretnének nagyobb halakat fogni. Emellett a zsinór könnyen kezelhető és sokkal kevésbé hajlamos a csomók kialakulására.

Az UV monofil zsinór előnye, hogy az UV sugárzásnak ellenálló anyagból készült, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a zsinór hamar elhalványul vagy elszakad. Ezenkívül, az UV monofil zsinór kiválóan látható a vízben, ami azt jelenti, hogy könnyen követheted a zsinór mozgását és észrevehetsz minden apró jelet, amely arra utal, hogy valami megfogta a horog végső részét.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.30 egy nagyszerű választás minden horgásznak, akik szeretnének egy erős, tartós és könnyen kezelhető zsinórt használni. Az UV sugárzásnak ellenálló anyagból készült, így bármilyen időjárási viszonyok között használható, és kiválóan látható a vízben. A zsinór vastagsága 0.30 mm, és 150 méter hosszú, így minden horgászat során biztosított a problémamentes horgászat. Ha a horgászfelszerelésed hosszú élettartamát szeretnéd biztosítani, akkor a CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.30 az ideális választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák