CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.35

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30041-135
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 150 m

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Szerény ára ellenére a piacon kapható egyik legkedveltebb márkája a Carp Hunter pontyos zsinórcsalád.
Cikkszám: 30041-135
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 150 m

Szerény ára ellenére a piacon kapható egyik legkedveltebb márkája a Carp Hunter pontyos zsinórcsalád. A horgászok által irányába mutatott szimpátia bizony nem alaptalan, kevés pénzért cserébe egy rendkívül kopásálló, kis nyúlású, erős zsinórt kapunk. Színe miatt tökéletes választás a legáltalánosabb fenekező és úszós pontyos módszerekhez, a melegebb, opálosabb és a hideg kristálytiszta vizekben is egyaránt eredményesen használható észrevehetetlensége miatt. A környezet színéhez tökéletesen igazodik rézvörös árnyalata.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.35 egy kiváló minőségű zsinór, amely kifejezetten a horgászok igényeire lett tervezve. A zsinór hossza 150 méter, vastagsága pedig 0.35mm, így könnyedén használható a nagyobb halfajok fogásához is.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a zsinórnak az, hogy UV-védelemmel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a zsinór kiváló minőségű, tartós anyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít. A zsinór UV-védelme segít abban, hogy a napfény ne károsítsa a zsinórt, így hosszú időn át használható marad.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.35 emellett rendkívül erős és kopásálló. Ez azt jelenti, hogy a zsinór ellenáll a nagyobb halak erőfeszítéseinek, így nem fog elszakadni a fogás közben. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és az időjárás viszontagságainak is.

A zsinór színe a kívánt eredmény érdekében kiválóan választható, így egyszerűen alkalmazkodhat a horgászati ​​környezethez. A zsinór színe nagyon fontos, mert segít a halak megtévesztésében, így könnyebbé teszi a fogást.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.35 előnye az is, hogy könnyen csomózható. A zsinór kiváló minőségű, így nem törik el, ha megpróbáljuk csomózni, és a csomók is tartósak maradnak. Ez nagyon fontos, mert a csomózás a horgászat alapvető része.

Végezetül, az egyik legfontosabb előnye ennek a zsinórnek az, hogy rendkívül könnyű és rugalmas. Ez azt jelenti, hogy a zsinór könnyen dobható, és az is segít abban, hogy a hal ne vegye észre a zsinórt. A zsinór rugalmassága azt is jelenti, hogy a halak ne sérüljenek meg a fogás során.

Összefoglalva, a CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.35 egy kiváló minőségű zsinór, amely rendkívül erős, kopásálló, könnyen csomózható és rugalmas. A zsinór hossza és vastagsága kiválóan alkalmazkodik a nagyobb halfajok fogásához, így bátran ajánlom mindenkinek, aki komolyan veszi a horgászatot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák