CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.40

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30041-140
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,4
Zsinór hossza: 150 m

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30041-140
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 150 m
Szín: Bronz
Szakítószilárdság: 17,50 kg
Szerény ára ellenére a piacon kapható egyik legkedveltebb márkája a Carp Hunter pontyos zsinórcsalád. A horgászok által irányába mutatott szimpátia bizony nem alaptalan, kevés pénzért cserébe egy rendkívül kopásálló, kis nyúlású, erős zsinórt kapunk. Színe miatt tökéletes választás a legáltalánosabb fenekező és úszós pontyos módszerekhez, a melegebb, opálosabb és a hideg kristálytiszta vizekben is egyaránt eredményesen használható észrevehetetlensége miatt. A környezet színéhez tökéletesen igazodik rézvörös árnyalata.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.40 egy kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok körében nagyon kedvelnek. Az UV technológiának köszönhetően a zsinór képes elnyelni az UV sugárzást, így a halak számára láthatatlanná válik. Ez nagy előnyt jelent a horgászok számára, mert növeli az esélyüket a sikeres fogásra.

A zsinór 150 méter hosszú és 0,40 mm vastagságú, így alkalmas nagyobb halak fogására is. A CARP HUNTER UV monofil zsinór nagyon erős és tartós, így nem kell aggódnod a törés miatt. Emellett a zsinór nagyon könnyű és sima, így a dobások is könnyebbek és pontosabbak lehetnek.

Az UV technológiának köszönhetően a zsinór hosszabb élettartamú, mert az UV sugárzás nem roncsolja a zsinórt. A CARP HUNTER UV monofil zsinór nagyon ellenálló az időjárási viszonyoknak és a vízben található káros anyagoknak is, így hosszú távon is kiválóan működik.

A termék számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt a horgászok szívesen választják. Az UV technológia miatt a zsinór láthatatlanná válik a halak számára, így növeli a sikeres fogás esélyét. A zsinór nagyon erős és tartós, így alkalmas nagyobb halak fogására is. Emellett a zsinór könnyű és sima, így a dobások is könnyebbek és pontosabbak lehetnek. Az UV technológia miatt a zsinór hosszabb élettartamú, és ellenálló az időjárási viszonyoknak és a vízben található káros anyagoknak is.

Összességében a CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.40 egy nagyon jó minőségű termék, amelyet a horgászok szívesen használnak. Az UV technológia miatt nagy előnyt jelent a sikeres fogás esélyének növelése szempontjából, és a zsinór erős és tartós, így hosszú távon is kiválóan működik. Ha egy megbízható és hatékony zsinórra van szükséged, akkor a CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.40 a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák