CARP HUNTER UV monofil zsinór 600M 0.25MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30041-625
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 600 m

1490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Energo Team Carp Hunter pontyozó zsinórja máris óriási népszerűségnek örvend.
Cikkszám: 30041-625
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 600 m
Szín: bronz
Szakítószilárdság: 8,30 kg

Az Energo Team Carp Hunter pontyozó zsinórja máris óriási népszerűségnek örvend. A kopásálló, természetes árnyalatú, bronzbarna színű, lágy monofil zsinór különleges felületkezelésének köszönhetően kiváló minőséget biztosít. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe, különösen éjszaka, lehetővé teszi a végszerelék helyzetének és a megakasztott hal mozgásának követését. Óriás tekercses dobon kerül forgalomba, a 600 m elegendő akár egy hosszú szezonra is. A nap káros hatásainak ellenálló, tökéletes UV védelmet biztosító bevonattal látták el.

A Carp Hunter UV monofil zsinór 600M 0.25MM egy olyan minőségi termék, amely a horgászok számára kiváló választás lehet. Az UV-ben ragyogó zsinór a legjobb minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállnak a környezeti hatásoknak. Az ilyen zsinórok nagy előnye, hogy a halak nem érzékelik, így könnyebben lehet őket becsapni, mert a halak nem látják, hogy milyen csalit használsz.

A Carp Hunter UV monofil zsinór 600M 0.25MM méretei 600 méter hosszú és 0,25 mm vastag. Ez a méret tökéletes azok számára, akik szeretnek hosszabb távolságra horgászni, és akiknek fontos, hogy a zsinór ne szakadjon el a halak harca közben.

Ezenkívül, a Carp Hunter UV monofil zsinór 600M 0.25MM rendkívül erős, és ellenáll a környezeti hatásoknak. Ez azt jelenti, hogy nem csak a halak ellenállásának lehet ellenállni, hanem megvédi a zsinórt a vízben található más elemektől is, például a növényektől, a kövektől, és más akadályoktól. Ezenkívül, a zsinór UV védelemmel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nemcsak erős, hanem nem is kopik el az UV sugárzás hatására.

Az UV-ben ragyogó zsinór előnyei közé tartozik az is, hogy az éjszakai horgászat során is jól látható. Ez nagy előny, mert az éjszakai horgászat során nehéz látni a zsinórokat, és ezért könnyen elveszíthetjük a kapást. Az UV-ben ragyogó zsinór segít abban, hogy mindig látható legyen a zsinór, így könnyebben észrevehetjük, ha kapás van.

Ezenkívül, a Carp Hunter UV monofil zsinór 600M 0.25MM nagyon könnyű és sima, ami megkönnyíti a dobást és a halak becsapását. Az ilyen zsinórok könnyen siklanak a boton, így nem okoznak súrlódást, ami nagyon fontos, ha nagyobb távolságra szeretnénk dobni.

Összességében, a Carp Hunter UV monofil zsinór 600M 0.25MM egy olyan minőségi termék, amelynek számos előnye van. A zsinór erős, tartós és ellenáll a környezeti hatásoknak, és az UV védelemmel rendelkezik, így nemcsak erős, de nem is kopik el az UV sugárzás hatására. Ezenkívül, az UV-ben ragyogó zsinór a horgászok számára nagyon hasznos, mert segít abban, hogy mindig látható legyen a zsinór, és könnyebben észrevehetjük, ha kapás van. Ha minőségi zsinórra van szükséged, akkor a Carp Hunter UV monofil zsinór 600M 0.25MM a tökéletes választás lehet.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák