CARP HUNTER UV monofil zsinór 600M 0.40MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30041-640
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,4
Zsinór hossza: 600 m

1690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30041-640
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 600 m
Szín: bronz
Szakítószilárdság: 17,50 kg
Az Energo Team Carp Hunter pontyozó zsinórja máris óriási népszerűségnek örvend. A kopásálló, természetes árnyalatú, bronzbarna színű, lágy monofil zsinór különleges felületkezelésének köszönhetően kiváló minőséget biztosít. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe, különösen éjszaka, lehetővé teszi a végszerelék helyzetének és a megakasztott hal mozgásának követését. Óriás tekercses dobon kerül forgalomba, a 600 m elegendő akár egy hosszú szezonra is. A nap káros hatásainak ellenálló, tökéletes UV védelmet biztosító bevonattal látták el.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 600M 0.40MM egy olyan termék, amelyet a horgászoknak készítettek, akik szeretik a kihívásokat és az extrém körülményeket. Ez a zsinór egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a horgászatot és növelik a halak elkapásának esélyét.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 600M 0.40MM kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. A zsinór alsó vonala kifejezetten a karácsonyi pontyok horgászatára lett tervezve, ezért nagyon erős és ellenálló, hogy megbirkózzon a nagyobb halakkal is.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 600M 0.40MM ismert a kiváló kopásállóságáról, amely lehetővé teszi, hogy hosszú időn át használják anélkül, hogy elvesztené az erősségét. A zsinór textúrája rendkívül sima és egyenletes, ami javítja a dobás pontosságát és a halak észrevétlen elkapását.

Az UV-reaktív festékkel ellátott CARP HUNTER UV monofil zsinór 600M 0.40MM nagyon érzékeny és könnyen észlelhető az éjszakai horgászat során is. A zsinór nagyobb láthatósága nagyban növeli az elkapási esélyeket, mivel a halak felismerik, hogy valami élelem van a vízben, és megpróbálják elkapni a csalit.

Az CARP HUNTER UV monofil zsinór 600M 0.40MM mérete 600m hosszú és 0,40 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy elegendő zsinórt kapunk a horgászat során. A zsinór vastagsága lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is elkapjunk, és könnyen kezelhető.

Összességében, a CARP HUNTER UV monofil zsinór 600M 0.40MM egy kiváló minőségű, tartós és megbízható zsinór, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat kapjunk el a horgászat során. Az UV-reaktív festékkel ellátott textúra nagyobb láthatóságot biztosít, így növeli az elkapási esélyeket. Egy igazi csúcsminőségű zsinór, amelyet minden horgász számára ajánljuk.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák