CHAMPION FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinór 150M 0,14MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30585-014
Gyártó: CHAMPION
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 150 m

1190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30585-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 150 m
Szín: Piros
Szakítószilárdság: 2,75 kg
Egyedülálló, kifejezetten feeder és picker horgászatra kifejlesztett monofil horgászzsinór. A csúcsminőségű japán poliamid alapanyag és a speciális fluorocarbon bevonat garancia arra, hogy intenzív használat mellett is kompromisszum nélkül teljesít ez a damil. A bevonat nemcsak nagyban javítja a zsinór kopásállóságát, de ugyanakkor megnövekedett dobástávolságot is eredményez. A vörösesbarna szín könnyen beleolvad a mederfenékbe, ugyanakkor tökéletes alapot biztosít a fehér színű zsinórjelölő filc használatakor.

A Champion márka egyik legújabb terméke a FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinór, amely a horgászok körében már most nagy népszerűségnek örvend. A termék kiváló minőségű, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt a horgászok szívesen használják a különböző vizeken és halakon.

A zsinór hossza 150 méter, amely elegendő ahhoz, hogy a horgászok bármilyen körülmények között megfelelően tudjanak horgászni. A zsinór vastagsága 0,14 mm, amely biztosítja a megfelelő tartósságot és ellenálló képességet a különböző halak ellen.

A Champion FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinór kiválóan alkalmas az édesvízi és a sós vizekben való horgászatra is. A zsinór nagy szilárdsága és ellenálló képessége lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb halakat is kifogjanak, anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór szakadása miatt.

Az egyik legnagyobb előnye a Champion zsinórjának, hogy rendkívül könnyű és rugalmas. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nagyon érzékeny, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a legkisebb halakat is észrevegyék. Emellett a zsinórnak kiváló csúszási tulajdonságai vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy a horgászok könnyen beállítsák az úszókat és a szerelékeket.

A Champion zsinórjának egy másik nagy előnye, hogy fluorocarbonból készült. Ez azt jelenti, hogy a zsinór rendkívül ellenálló a UV-sugárzásnak, a víznek és a különböző vegyi anyagoknak. Emellett a fluorocarbon anyagának köszönhetően a zsinór szinte teljesen láthatatlan a vízben, így a halak nehezebben vehetik észre a szereléket.

A Champion FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinór kiváló minősége és sokoldalúsága miatt nagyon népszerű a horgászok körében. A zsinór könnyen kezelhető, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan és eredményesen horgásszanak bármilyen körülmények között. Ha szeretnél egy kiváló minőségű zsinórt, amely tartós és ellenálló, akkor a Champion FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák