CHAMPION FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinór 150M 0,16MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30585-016
Gyártó: CHAMPION
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 150 m

1190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30585-016
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 150 m
Szín: Piros
Szakítószilárdság: 3,69 kg
Egyedülálló, kifejezetten feeder és picker horgászatra kifejlesztett monofil horgászzsinór. A csúcsminőségű japán poliamid alapanyag és a speciális fluorocarbon bevonat garancia arra, hogy intenzív használat mellett is kompromisszum nélkül teljesít ez a damil. A bevonat nemcsak nagyban javítja a zsinór kopásállóságát, de ugyanakkor megnövekedett dobástávolságot is eredményez. A vörösesbarna szín könnyen beleolvad a mederfenékbe, ugyanakkor tökéletes alapot biztosít a fehér színű zsinórjelölő filc használatakor.

Az általam nagyon kedvelt Champion márka FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinórja kiváló minőségű termék, amelynek használatával a horgászok számos előnnyel gazdagodhatnak. A 0,16 mm vastagságú, 150 méter hosszú zsinór tökéletesen alkalmas a halak behúzására, és egyaránt ajánlott a vadászatra és a feeder horgászatra.

A zsinór kiváló minőségű, és nagyon tartós. A fluorocarbon anyagból készült zsinór nagyon ellenálló a sérülésekkel és a csomózásokkal szemben, így segítségével a horgászok nagyobb halakra is számíthatnak. A zsinór színének köszönhetően a halak alig veszik észre, így könnyen becsaphatóak.

A Champion FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinórja nagyon könnyen csomózható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az időigényes csomózás miatt. A zsinór puha tapintású, így a halak nem fognak észrevenni semmit. Emellett, a fluorocarbon anyagból készült zsinór nagyon ellenálló a UV-sugaraknak, így nem kell aggódni a zsinór öregedési folyamata miatt.

A Champion FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinórja nagyon sokoldalú termék, amelyet a horgászok számos típusú halászatra használhatnak. Az 0,16 mm vastagságú zsinór alkalmas kisebb és nagyobb halak behúzására is, és a 150 méteres hossz miatt hosszabb távolságokra is kiválóan alkalmas.

A Champion FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinórja egy nagyon jó választás a horgászok számára. A zsinór kiváló minőségű, nagyon tartós, könnyen csomózható, puha tapintású, és ellenáll az UV-sugaraknak. A 0,16 mm vastagságú, 150 méter hosszú zsinór sokoldalúan használható, és alkalmas kisebb és nagyobb halak behúzására is.

Végül, de nem utolsó sorban, a Champion FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinórja egy nagyon jó befektetés a horgászok számára. A zsinór kiváló minőségű, és nagyon tartós, így hosszabb ideig használható. Ha a horgászok szeretnék a horgászati élményüket még jobbá tenni, akkor a Champion FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinórja egy kiváló választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák