CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,18MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30585-018
Gyártó: CHAMPION
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m

1290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30585-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Piros
Szakítószilárdság: 4,55 kg
Egyedülálló, kifejezetten feeder és picker horgászatra kifejlesztett monofil horgászzsinór. A csúcsminőségű japán poliamid alapanyag és a speciális fluorocarbon bevonat garancia arra, hogy intenzív használat mellett is kompromisszum nélkül teljesít ez a damil. A bevonat nemcsak nagyban javítja a zsinór kopásállóságát, de ugyanakkor megnövekedett dobástávolságot is eredményez. A vörösesbarna szín könnyen beleolvad a mederfenékbe, ugyanakkor tökéletes alapot biztosít a fehér színű zsinórjelölő filc használatakor.

A CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,18MM egy kitűnő minőségű, magas teljesítményű horgászzsinór, amely kiváló választás minden horgász számára. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, és teljes mértékben megfelel a horgászok magas elvárásainak. A CHAMPION márka hosszú évek óta ismert és elismert a horgászati ​​piacokon, és ez a termék tovább erősíti ezt a hírnevet.

A CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,18MM az egyik legjobb zsinór a piacon. Az anyag, amelyből készül, fluorocarbon, ami azt jelenti, hogy a zsinór láthatatlan a vízben. Ez nagyon fontos a horgászok számára, mivel a halak nem veszik észre a zsinórt, így könnyebben lehet őket megfogni. A zsinór nagyon tartós, és nagyon jól bírja a terhelést, így biztos lehet benne, hogy horgászat közben semmilyen problémája nem lesz.

A CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,18MM kiválóan alkalmas a feeder és a picker horgászatra is. A zsinór nagyon könnyű, ami nagyon fontos a feeder horgászatban, mivel így könnyebben lehet a csalit a vízbe dobni. A zsinór nagyon jól csúszik a bottesten, így a horgászok könnyebben tudják kezelni a botot.

A CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,18MM mérete 150 méter, így elegendő zsinór van benne ahhoz, hogy több alkalommal is horgászni lehessen. A zsinór vastagsága 0,18 mm, ami megfelelő vastagság a feeder és a picker horgászathoz. A zsinór színe áttetsző, így a halak nem veszik észre a zsinórt, és nem fognak megijedni tőle.

A CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,18MM előnyei:

- Láthatatlan a vízben, így könnyebben lehet a halakat megfogni
- Nagyon tartós, és nagyon jól bírja a terhelést
- Könnyű és könnyen kezelhető
- Megfelelő vastagság a feeder és a picker horgászathoz
- Áttetsző színű, így a halak nem veszik észre a zsinórt.

Összességében a CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,18MM egy nagyon jó minőségű horgászzsinór, amely kiválóan alkalmas a feeder és a picker horgászatra. A zsinór láthatatlan a vízben, nagyon tartós és könnyű, és megfelelő vastagságú a horgászathoz. Ha egy jó minőségű horgászzsinórra van szüksége, akkor a CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,18MM a megfelelő választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák