CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,20MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30585-020
Gyártó: CHAMPION
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 150 m

1290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30585-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 150 m
Szín: Piros
Szakítószilárdság: 5,85 kg
Egyedülálló, kifejezetten feeder és picker horgászatra kifejlesztett monofil horgászzsinór. A csúcsminőségű japán poliamid alapanyag és a speciális fluorocarbon bevonat garancia arra, hogy intenzív használat mellett is kompromisszum nélkül teljesít ez a damil. A bevonat nemcsak nagyban javítja a zsinór kopásállóságát, de ugyanakkor megnövekedett dobástávolságot is eredményez. A vörösesbarna szín könnyen beleolvad a mederfenékbe, ugyanakkor tökéletes alapot biztosít a fehér színű zsinórjelölő filc használatakor.

A CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór egy kiváló minőségű monofilament zsinór, amely a horgászok számára készült. A zsinór hossza 150 méter, vastagsága pedig 0,20 mm, ami tökéletes a feeder és picker horgászmódszerekhez. A Champion márka horgászati termékeiről köztudott, hogy magas minőségi követelményeknek felelnek meg, és a FEEDER&PICKER zsinór sem kivétel.

Ez a zsinór rendkívül tartós, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az esetleges szakadás miatt. A zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a karcoknak, amelyek gyakran előfordulnak a horgászat során. A fluorocarbon anyagból készült zsinór rendkívül merev, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra dobjanak, és pontosabban vezessék a csalit.

A Champion FEEDER&PICKER zsinór kiválóan alkalmas a finom halak horgászatára, mivel a zsinór nagyon vékony átmérővel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a horgászok finomabb, kisebb csalikat használjanak, amelyek hatékonyabbak lehetnek a kisebb halak elkapására. Emellett a fluorocarbon anyag miatt a zsinór szinte láthatatlan a vízben, így a halak kevésbé félnek megközelíteni a csalit, és kevésbé valószínű, hogy elriasztják őket.

A Champion FEEDER&PICKER zsinór nagyon könnyen kezelhető, ami nagyon fontos a horgászok számára. Az erős, de rugalmas anyagból készült zsinór nem szakad el könnyen, és a horgászok szabadon mozoghatnak, anélkül hogy aggódnának a zsinór szakadása miatt. A zsinór hajlékony, így könnyen beleszőhető a horgászbotba, és a horgászok könnyen horgászhatnak vele.

A Champion FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinór mérete 150 méter, amely elegendő a horgászok számára, hogy több alkalommal is használják. A vastagsága 0,20 mm, ami ideális a feeder és picker horgászmódszerekhez, amelyekre ez a zsinór kifejezetten készült. Az ilyen méretű zsinór lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra dobjanak, és pontosabban irányítsák a csalit.

Összességében a Champion FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór egy kiváló minőségű, tartós és könnyen kezelhető zsinór, amely kiválóan alkalmas a feeder és picker horgászmódszerekhez. A zsinór nagyon vékony átmérővel rendelkezik, ami lehetővé teszi a finomabb csalik használatát, és a fluorocarbon anyag miatt a zsinór szinte láthatatlan a vízben. A zsinór hossza 150 méter és vastagsága 0,20 mm, ami ideális az ilyen típusú horgászmódszerekhez. Ha keresel egy minőségi, megbízható és könnyen kezelhető zsinórt, akkor a Champion FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák