CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,22MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30585-022
Gyártó: CHAMPION
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 150 m

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30585-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 150 m
Szín: Piros
Szakítószilárdság: 6,88 kg
Egyedülálló, kifejezetten feeder és picker horgászatra kifejlesztett monofil horgászzsinór. A csúcsminőségű japán poliamid alapanyag és a speciális fluorocarbon bevonat garancia arra, hogy intenzív használat mellett is kompromisszum nélkül teljesít ez a damil. A bevonat nemcsak nagyban javítja a zsinór kopásállóságát, de ugyanakkor megnövekedett dobástávolságot is eredményez. A vörösesbarna szín könnyen beleolvad a mederfenékbe, ugyanakkor tökéletes alapot biztosít a fehér színű zsinórjelölő filc használatakor.

A CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,22MM egy olyan termék, amelyet a horgászoknak ajánlunk, akik keresik a minőséget, a tartósságot és a megbízhatóságot. Ez a zsinór kifejezetten a feeder és a picker horgászat számára lett kifejlesztve, és olyan előnyöket kínál, amelyeket más zsinórok nem tudnak.

A CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,22MM egy rendkívül erős zsinór, amely ellenáll a vízben lévő szennyeződéseknek és a napsugaraknak is. Ez a zsinór könnyen csúszik a boton, így a horgászoknak könnyebb dolguk van a halak kiemelésekor. Ezenkívül, a zsinór különleges kialakítása miatt, a horgászoknak nincs szükségük a zsinór csomózására, ami sok időt takarít meg.

A CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,22MM előnye, hogy kiválóan alkalmas a finom horgászatra is, mivel rendkívül vékony, és nem észrevehető a vízben. Ez a zsinór nemcsak a halakat vonzza, hanem a horgászokat is vonzza, hiszen könnyű használni, és nagyon hatékony.

A zsinór mérete 150 méter, és 0,22 mm vastagságú. Ez a méret kiválóan alkalmas a feeder és a picker horgászatra, ahol a horgászoknak finomabb zsinórra van szükségük. Ezenkívül, a zsinór színe áttetsző, ami azt jelenti, hogy a halak nem észlelik a zsinórt, így könnyebben elérhetők.

A CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,22MM egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott, aki keresi a minőséget, a tartósságot és a megbízhatóságot. Ez a zsinór kiválóan alkalmas a finom horgászatra, és rendkívül hatékony a halak vonzásában. A zsinór mérete és vastagsága kiválóan alkalmas a feeder és a picker horgászatra, és a zsinór áttetsző színe lehetővé teszi, hogy a halak ne észleljék a zsinórt, így könnyebben elérhetők. A CHAMPION FEEDER&PICKER Fluorocarbon zsinór 150M 0,22MM egy olyan termék, amelyet ajánlunk minden horgász számára, aki szeretne hatékony és megbízható zsinórt használni a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák