CHAMPION FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinór 150M 0,25MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30585-025
Gyártó: CHAMPION
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30585-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Piros
Szakítószilárdság: 8,38 kg
Egyedülálló, kifejezetten feeder és picker horgászatra kifejlesztett monofil horgászzsinór. A csúcsminőségű japán poliamid alapanyag és a speciális fluorocarbon bevonat garancia arra, hogy intenzív használat mellett is kompromisszum nélkül teljesít ez a damil. A bevonat nemcsak nagyban javítja a zsinór kopásállóságát, de ugyanakkor megnövekedett dobástávolságot is eredményez. A vörösesbarna szín könnyen beleolvad a mederfenékbe, ugyanakkor tökéletes alapot biztosít a fehér színű zsinórjelölő filc használatakor.

Ha a horgászat az életed, akkor fontos, hogy a legjobb felszerelésekkel rendelkezz. A CHAMPION márkájú 'CHAMPION FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinór 150M 0,25MM' termék az egyik legjobb választás, ha a zsinór kiválasztásáról van szó. A zsinór kiváló minőségű, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek a sikeres horgászatban.

Elsődleges előnye a zsinórnak az, hogy fluorocarbon anyagból készült. Ennek a tulajdonsága, hogy a vízben szinte teljesen láthatatlan, így az aljzaton található halak számára nem lesznek észlelhetőek a zsinóron található szerelékek. Ez azt jelenti, hogy a halak sokkal könnyebben fognak csalira harapni, mert nem fogják észlelni a zsinór jelenlétét.

A CHAMPION FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinór 150M 0,25MM mérete lehetővé teszi, hogy könnyen kezelhető legyen, még akkor is, ha nagy halakat kell kifogni. A vastagabb méretű zsinórok általában nehezebben kezelhetőek, mert nehezebbek, és nehezebb általuk a csalit mozgatni. Az 0,25 mm vastagságú zsinór könnyen kezelhető, és a horgászok számára a legjobb méret, hogy a legnagyobb halakat is kifoghassuk.

A zsinór hosszúsága 150 méter, amely elegendő a legtöbb horgászati helyzetben. A zsinór nagyobb hossza azt is jelenti, hogy nem kell gyakran cserélni a zsinórt, ami idő és pénz megtakarítást jelent. A zsinór megvásárlása után hosszú ideig használható lesz, és sok horgászati kalandot lehet vele megélni.

A CHAMPION FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinór 150M 0,25MM könnyen csomózható, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a csomók elválásával kapcsolatban. A zsinór megbízhatóan tartja a szerelékeket, és nem engedi el a halat, amikor az harcolni kezd. A zsinór megbízhatósága és tartóssága miatt a horgászok számára a legjobb választás.

A zsinór nem csak a fluorocarbon anyag miatt jó választás, hanem azért is, mert tartós, és ellenáll a kopásnak és a szakadásnak. A zsinór kiváló minősége azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a horgászoknak a zsinór elhasználódásával kapcsolatban. Ez a zsinór hosszú élettartamot biztosít, és sok-sok horgászati kalandot lehet vele megélni.

Összességében a CHAMPION FEEDER&PICKER fluorocarbon zsinór 150M 0,25MM egy kiváló minőségű zsinór, amely számos előnnyel rendelkezik. A fluorocarbon anyag láthatatlansága miatt a halak könnyebben fognak csalira harapni, a zsinór könnyen kezelhető, a hossza elegendő, és a zsinór tartós és ellenáll a kopásnak és a szakadásnak. Ha a horgászat az életed, akkor érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus zsinórt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák