ENERGO TEAM POWER FEEDER monofil zsinór 0,14 MM 150M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33510-014
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 150 m

670 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33510-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 150 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 3,10 kg
Az Energo Team zsinórcsaládjába tartozó Feeder 150 m-es monofil zsinór maximálisan alkalmas a feederes horgászat támasztotta magas igények kielégítésére. A modern gyártási eljárásnak köszönhetően anyagában nehezített, gyorsan süllyedő copolymer, magas kopásállóságú, erős, ugyanakkor lágy zsinór. Bevonata kiválóan elősegíti a távoli dobásokat. Nyúlása elhanyagolható, így a maszatoló kapásokat is kiválóan közvetíti, bevágáskor a horog azonnal és biztosan akad. Alacsony memóriája és kitűnő csomótűrése kiemeli az általános monofil zsinórok közül. Mindez nemcsak a laboratóriumi teszten mért értékek alapján mondható el, hiszen a teszthorgászatokon is jelesre vizsgázott!

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór a horgászok kedvence, és nem véletlenül. Ez a zsinór kiváló minősége és teljesítménye miatt az egyik legjobb választás a horgászat szerelmesei számára, akik szeretnék növelni a sikeres fogások számát.

A 0,14 mm vastag zsinór hossza 150 méter, így elegendő ahhoz, hogy az általad választott horgászhelyen több alkalommal is használni tudd. A zsinór magas minőségű, és kiválóan működik a különböző horgászmódszerek esetén. Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór kifejezetten a feeder horgászatra lett kifejlesztve, ezért különösen alkalmas azoknak a horgászoknak, akik ezt a módszert választják.

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór több előnyt kínál a horgászok számára. Az első és talán legfontosabb előnye az, hogy a zsinór rendkívül erős és tartós. A zsinór anyaga nagyon magas minőségű, és képes ellenállni a horgásztól elvárt nagy terheléseknek is. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszabb ideig tart, és nem reped vagy szakad el könnyen, így nem kell időről időre új zsinórral cserélned.

A második előnye az Energo Team Power Feeder monofil zsinór horgászati teljesítményének növelése. A zsinór kiválóan működik a különböző horgászmódszerek esetén, beleértve a feeder horgászatot is. Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, így nem akad meg a bottal, és nem rontja el a csalit. A zsinór nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így képes megbirkózni a nagyobb halakkal is.

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór harmadik előnye az, hogy könnyen kezelhető. Az anyaga sima és csúszós, így könnyen csomózható, és nem görcsöli össze magát a használat során. A zsinór színe fekete, így könnyen látható a vízben, és segít abban, hogy pontosan követhesd a zsinór mozgását. A zsinór mérete 0,14 mm, így nem túl vastag, de nem is túl vékony, ami nagyon fontos a horgászat során.

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór tökéletesen megfelel a horgászok igényeinek. A zsinór kiváló minősége, nagy szakítószilárdsága és könnyű kezelhetősége miatt az egyik legjobb választás a horgászat szerelmesei számára. Ha szeretnél sikeresen horgászni, és a legjobb eredményeket elérni, válassz az Energo Team Power Feeder monofil zsinórját. A zsinór mérete 0,14 mm, és 150 méter hosszú, így elegendő a horgászathoz. Használd bátran, és élvezd a sikeres fogásokat!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák