ENERGO TEAM POWER FEEDER monofil zsinór 0,18 MM 150M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33510-018
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m

670 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33510-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 4,07 kg
Az Energo Team zsinórcsaládjába tartozó Feeder 150 m-es monofil zsinór maximálisan alkalmas a feederes horgászat támasztotta magas igények kielégítésére. A modern gyártási eljárásnak köszönhetően anyagában nehezített, gyorsan süllyedő copolymer, magas kopásállóságú, erős, ugyanakkor lágy zsinór. Bevonata kiválóan elősegíti a távoli dobásokat. Nyúlása elhanyagolható, így a maszatoló kapásokat is kiválóan közvetíti, bevágáskor a horog azonnal és biztosan akad. Alacsony memóriája és kitűnő csomótűrése kiemeli az általános monofil zsinórok közül. Mindez nemcsak a laboratóriumi teszten mért értékek alapján mondható el, hiszen a teszthorgászatokon is jelesre vizsgázott!

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór a POWER márkájú termékek egyik legnépszerűbb darabja. A zsinór mérete 0,18 mm, hossza pedig 150 méter, így bőségesen elegendő az egész napos horgászathoz is. Az Energo Team Power Feeder zsinór rendkívül sokoldalú és használható számos különböző horgászmódszerhez, így nagyon sok horgász választja, hogy a horgászfelszereléseik részeként felhasználják.

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór anyaga kiváló minőségű, és a legmagasabb szabványoknak megfelelően készült. Az anyagok és a technológia összehangolásával olyan zsinórt készítettek, amely rendkívül erős, tartós és rugalmas. Az Energo Team Power Feeder zsinór tökéletesen alkalmas a nagyméretű halak fogására, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem fog elszakadni még a legnehezebb terhelésnél sem.

Az Energo Team Power Feeder zsinór hihetetlenül könnyen használható, és rendkívül könnyű a horgász számára, hogy a zsinórt a vízbe dobja. A zsinór felépítése és vastagsága tökéletesen kiegyensúlyozott, így a horgászok könnyen és pontosan dobhatnak a kívánt helyre. Az Energo Team Power Feeder zsinór nagyon érzékeny, és azonnal jelzést ad, ha a hal megharapta a csalit. Ez nagyon fontos, mert így a horgászok időben reagálhatnak, és nem hagyják elszaladni a halat.

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór a POWER márkájú termékek egyik legjobb darabja, amelynek számos előnye van. A zsinór mérete és hossza ideális a horgászathoz, és a zsinór rendkívül erős és tartós. A zsinór felépítése és vastagsága tökéletesen kiegyensúlyozott, és rendkívül érzékeny. Az Energo Team Power Feeder zsinór tökéletesen alkalmas bármilyen horgászmódszerhez, és a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ez a zsinór nem fogja őket cserben hagyni a legnehezebb helyzetekben sem. Az Energo Team Power Feeder zsinór a horgászfelszerelés elengedhetetlen része, és minden horgász számára ajánlott.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák