ENERGO TEAM POWER FEEDER monofil zsinór 0,28 MM 150M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33510-028
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,28
Zsinór hossza: 150 m

730 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33510-028
Átmérő: 0,28 mm
Hossz: 150 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 8,96 kg
Az Energo Team zsinórcsaládjába tartozó Feeder 150 m-es monofil zsinór maximálisan alkalmas a feederes horgászat támasztotta magas igények kielégítésére. A modern gyártási eljárásnak köszönhetően anyagában nehezített, gyorsan süllyedő copolymer, magas kopásállóságú, erős, ugyanakkor lágy zsinór. Bevonata kiválóan elősegíti a távoli dobásokat. Nyúlása elhanyagolható, így a maszatoló kapásokat is kiválóan közvetíti, bevágáskor a horog azonnal és biztosan akad. Alacsony memóriája és kitűnő csomótűrése kiemeli az általános monofil zsinórok közül. Mindez nemcsak a laboratóriumi teszten mért értékek alapján mondható el, hiszen a teszthorgászatokon is jelesre vizsgázott!

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór egy olyan termék, amelyet minden horgász imádni fog. A POWER márkájú zsinór kiváló minőségű, és különösen alkalmas feeder horgászatra. Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór 0,28 mm vastagságú és 150 méter hosszú, így elegendő a horgászat során előforduló bármilyen szituációra.

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, így rendkívül erős és tartós. A zsinór anyaga kifejezetten rugalmas, így a halak harcának közben is képes ellenállni. A zsinór kiváló rugalmassága nem csak a halakat, hanem a horgászokat is védi. A zsinór nem törik el könnyen, így megakadályozza a hal elszabadulását, és a horgászat kellemetlen élményének elkerülését.

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór kiváló tulajdonságai közé tartozik a magas kopásállóság. A zsinór nem kopik el könnyen, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór kiválóan alkalmas azoknak a horgászoknak, akik hosszú távú, intenzív horgászatot szeretnének végezni.

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór 0,28 mm vastagságú, és 150 méter hosszú. Ez a méret tökéletes a feeder horgászathoz, ahol a horgászoknak nagyobb távolságra kell elérniük az ételüket. A 150 méteres hosszúság elegendő ahhoz, hogy a horgászok sokáig horgásszanak anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór fogyása miatt.

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra. Az erős és tartós zsinór kiválóan alkalmazkodik a halak harcához, és megakadályozza a hal elszabadulását. A zsinór magas kopásállósága és hosszú élettartama garantálja a horgászoknak, hogy sokáig élvezhessék a horgászatot.

Összességében az Energo Team Power Feeder monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. A zsinór erős, tartós és rugalmas anyagokból készül, és a horgászokat és a halakat is védi. A 0,28 mm vastagságú és 150 méter hosszú zsinór kiválóan alkalmazkodik a feeder horgászathoz, és garantálja a horgászok számára, hogy sokáig élvezhessék a horgászatot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák