ENERGO TEAM POWER METHOD FEEDER monofil zsinór 200m 0.18mm

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33515-018
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 200 m

780 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33515-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 200 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 4,25 kg
A feeder horgászok már többféle zsinór típus közül választhatnak.

Amit szem előtt tartanak, hogy alacsony nyúlású legyen, kopásállósága kiemelkedő legyen a többi közül.
Erős legyen és jól bírja a kötést.

Ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelel az Energo Team Power Method Feeder!!! Érdemes szót ejteni a kiszerelésről, ami 200 m. Mostanában megszokhattuk, hogy 150 és 300 méteres tekercsek kerülnek forgalomba.
De ha logikusan végig gondoljuk, hogyan is használjuk a felszerelésünket, belátjuk, hogy a 200 méter az egyik legpraktikusabb.
A távdobások során nem ritka, hogy 100-150 méterre is képesek vagyunk bejuttatni felszerelésünket. A maradék 50-100 m zsinór bőven elegendő a fárasztáshoz, vagy a szerelés szakadás után történő újra kötéséhez. És ami nagyon fontos: SÜLLYEDŐ, anyagában nehezített copolymerből készült.

Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór a POWER márkától egy olyan kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a tapasztalt és kezdő horgászok egyaránt használhatnak. A zsinór hossza 200 méter, vastagsága pedig 0.18 mm, ami ideális méret a különféle halfajokhoz való horgászathoz.

Az Energo Team Power Method Feeder zsinór előnyei között szerepel a nagyon jó csomózási képesség, ami azt jelenti, hogy a zsinór könnyen összeköthető a horoggal vagy a fonott zsinórral, és nem enged el a halak harca közben. A zsinór rendkívül ellenálló és erős, így akár a nagyobb halakat is biztonságosan lehet vele kifogni.

A zsinór magas kopásállósága és tartóssága miatt hosszú ideig használható, így nem kell gyakran cserélni. A zsinór színe fekete, ami azért előnyös, mert a halak nem veszik észre, így könnyebb őket megfogni.

Az Energo Team Power Method Feeder zsinór nagyon jó ár-érték arányú termék, ami azt jelenti, hogy a minőségi zsinór megfizethető áron kapható. A zsinór azoknak a horgászoknak ajánlott, akik szeretnének minőségi terméket vásárolni, de nem szeretnének túl sokat költeni.

A zsinór méretei miatt alkalmas a feeder horgászatra is, amely egy olyan technika, amelynek segítségével a halakat az etetőanyaghoz lehet vonzani. A zsinór finomsága miatt a halak nehezebben veszik észre a horog csalit, így könnyebben lehet őket megfogni.

Összességében az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór egy olyan minőségi termék, amely sok előnnyel rendelkezik. A zsinór ellenálló, tartós, könnyen csomózható és biztonságosan lehet vele kifogni a nagyobb halakat is. A zsinór ára megfizethető, így ajánlott mindenkinek, aki szeretne minőségi terméket vásárolni a horgászathoz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák