ENERGO TEAM POWER METHOD FEEDER monofil zsinór 200m 0.20mm

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33515-020
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 200 m

780 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33515-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 200 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 5,11 kg
A feeder horgászok már többféle zsinór típus közül választhatnak.

Amit szem előtt tartanak, hogy alacsony nyúlású legyen, kopásállósága kiemelkedő legyen a többi közül.
Erős legyen és jól bírja a kötést.

Ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelel az Energo Team Power Method Feeder!!! Érdemes szót ejteni a kiszerelésről, ami 200 m. Mostanában megszokhattuk, hogy 150 és 300 méteres tekercsek kerülnek forgalomba.
De ha logikusan végig gondoljuk, hogyan is használjuk a felszerelésünket, belátjuk, hogy a 200 méter az egyik legpraktikusabb.
A távdobások során nem ritka, hogy 100-150 méterre is képesek vagyunk bejuttatni felszerelésünket. A maradék 50-100 m zsinór bőven elegendő a fárasztáshoz, vagy a szerelés szakadás után történő újra kötéséhez. És ami nagyon fontos: SÜLLYEDŐ, anyagában nehezített copolymerből készült.

Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór egy prémium minőségű termék, amely kiváló választás minden horgász számára. A POWER márka által készített zsinór 200 méter hosszú és 0,20 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy nagy mennyiségű zsinórral rendelkezik, hogy hosszabb ideig használhassa a horgászatot.

Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór egy nagyon erős és tartós anyagból készült, ami lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb halakat is könnyedén kifogjon. A zsinór nagyon jó kopásállósággal rendelkezik, így az idő múlásával sem fogja elveszíteni a tartósságát és az erős tulajdonságait.

A termék rendkívül jól működik a feeder horgászat során, segítve a horgászokat abban, hogy könnyebben és hatékonyabban tudjanak horgászni. A zsinór sima felülete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén húzzák a halat a vízből anélkül, hogy a zsinór elcsúszna, vagy megsérülne.

Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór nagyon könnyen használható, és tökéletes választás minden felhasználó számára, aki szeretne kifogható halakat horgászni. Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinórnak köszönhetően a horgászoknak nagyobb esélyük van arra, hogy sikeresen kifogjanak egy nagy halat.

A termék méretei 200 méter hosszú és 0,20 mm vastag, ami azt jelenti, hogy elegendő zsinórral rendelkezik a hosszabb távú horgászathoz is. A zsinór nagyon könnyen csomózható, így a horgászok könnyedén alkalmazhatják a horgászat során.

Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór minden olyan horgásznak ajánlott, aki szeretne egy erős és tartós zsinórt, amely könnyen használható, és segíti a sikeres horgászatot. A termék nagyon jól működik a feeder horgászat során, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat is kifogjanak. Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór minden horgász számára ajánlott, aki szeretne egy nagyon jó minőségű és hatékony zsinórt a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák