ENERGO TEAM POWER METHOD FEEDER monofil zsinór 200m 0.22mm

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33515-022
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 200 m

840 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33515-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 200 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 6,35 kg
A feeder horgászok már többféle zsinór típus közül választhatnak.

Amit szem előtt tartanak, hogy alacsony nyúlású legyen, kopásállósága kiemelkedő legyen a többi közül.
Erős legyen és jól bírja a kötést.

Ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelel az Energo Team Power Method Feeder!!! Érdemes szót ejteni a kiszerelésről, ami 200 m. Mostanában megszokhattuk, hogy 150 és 300 méteres tekercsek kerülnek forgalomba.
De ha logikusan végig gondoljuk, hogyan is használjuk a felszerelésünket, belátjuk, hogy a 200 méter az egyik legpraktikusabb.
A távdobások során nem ritka, hogy 100-150 méterre is képesek vagyunk bejuttatni felszerelésünket. A maradék 50-100 m zsinór bőven elegendő a fárasztáshoz, vagy a szerelés szakadás után történő újra kötéséhez. És ami nagyon fontos: SÜLLYEDŐ, anyagában nehezített copolymerből készült.

Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór azoknak a horgászoknak lett kifejlesztve, akik nagy kihívást jelentő horgászatokra vágynak és szeretik a pontosságot, valamint a megbízhatóságot. A POWER márkajelzés garantálja a minőséget és a tartósságot, így biztosan nem fogsz csalódni ebben a termékben.

A zsinór hossza 200 méter, ami ideális mennyiség egy hosszabb horgászatra. Az átmérője 0,22 mm, ami egy nagyon jó átmérő a feeder horgászathoz, és megfelelő stabilitást biztosít a horog csomózásához. A zsinór színe barna, így könnyen elrejthető a vízben és nem zavarja meg a halakat.

Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór rendkívül erős és tartós, így biztosan nem fogsz csalódni benne. A zsinór nagyon jó kopásállósággal rendelkezik, így hosszú távon is megőrzi rugalmasságát. Emellett a zsinór nagyon könnyen csomózható és nem csavarodik, így a horgászat során is biztosan kényelmesen tudsz majd dolgozni.

Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór nagy előnye, hogy nagyon jó vezetőképességgel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az áramlásokkal szemben is ellenálló, így a csalit pontosan tudod irányítani a vízben. Emellett a zsinór nagyon jó tapintással rendelkezik, így a halak észlelése is sokkal könnyebb.

Összességében az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór egy nagyon jó minőségű és megbízható termék. Az erős és tartós zsinór kiválóan alkalmas nagy kihívást jelentő horgászatokra, és a nagyobb halak biztonságos kifogására. A könnyű csomózhatóság és a jó vezetőképesség pedig segít abban, hogy pontosan tudj irányítani a vízben. Ha egy megbízható és minőségi zsinórra vágysz, akkor az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák