ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór 0,30 MM 150M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33530-030
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 150 m

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33530-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150 m
Szín: Natúr
Szakítószilárdság: 11,20 kg

EnergoTeam Power Spinning monofil zsinór

A pergető horgászat során elengedhetetlen a műcsali mozgását egyértelműen közvetítő, alacsony nyúlású, nagy szakítószilárdságú, elnyűhetetlen, kopásálló zsinór.

A Power Spin a copolymer technológia rugalmasságát optimálisan kihasználva, speciális alapanyagok felhasználása által, maximálisan kielégíti ezen igényeket.

Az ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór 0,30 MM 150M a POWER márkájú termékek közé tartozik, amelyek horgászok számára készültek. Ez a zsinór kiváló minőségű alapanyagokból készül, amelyek biztosítják a tartós és megbízható használatot.

A zsinór 0,30 mm vastagsággal és 150 méter hosszúsággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy elegendő ahhoz, hogy számos horgászati kalandot megélhess. A megfelelő vastagság és hosszúság segít a horgászat során a megfelelő távolság és mélység elérésében, valamint a halak megbízható megfogásában.

Az ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes megemlíteni. Elsőként, a zsinór nagyon erős és tartós, ami lehetővé teszi a hosszú távú használatot. A kiváló minőségű alapanyagokból készült zsinór ellenáll a kopásnak és az UV sugárzásnak, így biztosítva a hosszú élettartamot.

Másodszor, az ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór nagyon sima felülettel rendelkezik, ami lehetővé teszi a hosszabb dobást és a megbízhatóbb halak megfogását. A sima felület miatt a zsinór gyorsan és könnyedén csúszik a vezetéken, és kevésbé valószínű, hogy összekapcsolódik vagy elakad.

Harmadszor, az ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór nagyon könnyen kezelhető, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan használják azt. Az egyszerű kezelhetőség és a sima felület kombinációja miatt a zsinór könnyen áramlik a vízben, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan dobjanak és halat fognak.

Végül, az ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór nagyon sokoldalú, és különböző típusú horgászati helyzetekre használható. A zsinór alkalmas édesvízi és sós vízi horgászatra, és használható a parton és a csónakban is. Az ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór számos előnnyel rendelkezik, és kiváló minőségű alapanyagokból készül, amelyek biztosítják a tartós és megbízható használatot. Ez a zsinór kiváló választás minden horgász számára, aki megbízható és hatékony eszközöket keres a horgászathoz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák