ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór 0,35 MM 150M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33530-035
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 150 m

880 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33530-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 150 m
Szín: Natúr
Szakítószilárdság: 14,47 kg

EnergoTeam Power Spinning monofil zsinór

A pergető horgászat során elengedhetetlen a műcsali mozgását egyértelműen közvetítő, alacsony nyúlású, nagy szakítószilárdságú, elnyűhetetlen, kopásálló zsinór.

A Power Spin a copolymer technológia rugalmasságát optimálisan kihasználva, speciális alapanyagok felhasználása által, maximálisan kielégíti ezen igényeket.

A POWER márkájú ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór 0,35 MM 150M egy olyan termék, amely a horgászok számára készült, és biztosítja a magas minőséget és a tartósságot a horgászat során. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek a horgászat során optimális teljesítményt biztosítanak.

Az ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór 0,35 MM 150M mérete ideális azoknak a horgászoknak, akik nagyobb méretű halakat keresnek, de még mindig szeretnék élvezni a könnyű és sima horgászat élményét. A 0,35 mm vastagságú zsinór hossza 150 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre a hosszabb horgászatokhoz is.

A POWER márkájú ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór rendkívül erős és tartós, így azoknak a horgászoknak is megfelelő, akik keményebb körülmények között horgásznak. A zsinór kiválóan ellenáll az éles köveknek, a fák ágainak és a vízben lévő egyéb akadályoknak. Ez a zsinór ugyanakkor kiválóan alkalmazkodik az adott helyzetekhez, így a horgászok könnyedén és hatékonyan tudják irányítani a horgot és a halat.

Az ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór egy rendkívül érzékeny zsinór, amely segít a horgászoknak a halak mozgásának észlelésében, és lehetővé teszi a pontosabb és hatékonyabb horgászatot. A zsinór kiválóan működik a különböző horgászmódszerekkel, például a spicces és a feeder horgászattal is.

A POWER márkájú ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór kiváló választás azoknak a horgászoknak, akik keresik a magas minőséget és a tartósságot a horgászat során. Ez a zsinór ideális választás a horgászok számára, akik nagyobb méretű halakat keresnek, de még mindig szeretnék élvezni a könnyű és sima horgászat élményét. A zsinór könnyen kezelhető és nagyon rugalmas, így azoknak a horgászoknak is megfelelő, akik csak most kezdenek horgászni. A POWER márkájú ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór 0,35 MM 150M egy olyan termék, amely biztosítja a horgászok számára a magas minőséget és a tartósságot a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák