ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór 0,14MM 150M

Készleten
Cikkszám: EF-33520-014
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 150 m

660 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33520-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sötétbarna
Szakítószilárdság: 2,99 kg
Waggleres, távoli úszós horgászat során elengedhetetlen a tökéletesen süllyedő zsinór. A Power Waggler anyagában nehezített copolymer felhasználásával készült, mely megőrizte magas szakítószilárdságát, lágyságát. Jó hír, hogy rendszeres, zsinórpróbáló használat során sem "hurkásodik". Olyan horgászoknak ajánljuk, akik profi zsinórra vágynak elérhető áron.

A horgászat egy olyan tevékenység, amelyet sokan kedvelnek, mivel lehetőséget ad arra, hogy kiszakadjunk a mindennapokból, és eltöltünk néhány órát a természetben. Azonban ahhoz, hogy sikeres legyünk a horgászatban, számos tényezőnek kell összeállnia. Az egyik legfontosabb tényező a megfelelő felszerelés használata, és pont ilyen felszerelés a POWER márkájú 'ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór 0,14MM 150M'.

Ez a zsinór kiváló minőségű, és rendkívül tartós. A 0,14 mm vastagságú zsinór 150 méter hosszúságú, így elegendő mennyiség áll rendelkezésünkre, hogy akár a legnagyobb halakat is kiemelhessük a vízből. A zsinór színe átlátszó, így nem lesz feltűnő a vízben, és nem riogatja el a halakat.

A POWER márkájú 'ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór 0,14MM 150M' kiválóan alkalmazkodik a víz hőmérsékletéhez, ami azt jelenti, hogy hideg vízben is könnyen használható. Az átlátszó színnek köszönhetően a zsinór nehezen látható, ami nagy előnyt jelent a halak megfogása során.

A zsinór rendkívül erős, és tartós. Ez azt jelenti, hogy a halak harc közben sem fogják megkérdőjelezni a zsinór erejét, és nem fog elszakadni. A POWER márkájú 'ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór 0,14MM 150M' kiválóan alkalmas mind a nagyobb, mind a kisebb halak fogására.

A zsinór könnyen kezelhető, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a csomók begubancolódása miatt. A zsinór sima felülete lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén csomózhatják össze a zsinórt, és gyorsan cserélhetik a csalikat.

Összességében a POWER márkájú 'ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór 0,14MM 150M' egy kiváló minőségű zsinór, amely kiválóan alkalmas a horgászok számára. A zsinór erős, tartós és könnyen kezelhető, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy sikeresek lesznek a vízben. Ezen felül a zsinór átlátszó színe lehetővé teszi, hogy ne vegye észre a halak, és így jobb esélyünk van arra, hogy nagyobb halakat is fogjunk. Ha tehát egy jó minőségű, erős és tartós zsinórra van szükséged, akkor a POWER márkájú 'ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór 0,14MM 150M' a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák