ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór 0,18MM 150M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33520-018
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33520-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sötétbarna
Szakítószilárdság: 3,92 kg
Waggleres, távoli úszós horgászat során elengedhetetlen a tökéletesen süllyedő zsinór. A Power Waggler anyagában nehezített copolymer felhasználásával készült, mely megőrizte magas szakítószilárdságát, lágyságát. Jó hír, hogy rendszeres, zsinórpróbáló használat során sem "hurkásodik". Olyan horgászoknak ajánljuk, akik profi zsinórra vágynak elérhető áron.

Az Energo Team Power Waggler monofil zsinór 0,18mm 150m egy kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki, hogy segítsék a tökéletes horgászati élményt. Az Energo Team márka híres a minőségi horgászfelszereléseiről, és ez a monofil zsinór sem kivétel. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és megbízhatóak, így garantálva a horgászok számára a maximális teljesítményt.

A zsinór átmérője 0,18mm, ami a legtöbb horgászfajta számára megfelelő vastagságú. A 150 méteres hosszúság azt jelenti, hogy bőséges mennyiségű zsinór áll rendelkezésre, hogy a horgászok akár hosszabb ideig is élvezhessék a horgászatot.

Az Energo Team Power Waggler monofil zsinór kiválóan alkalmas a waggler horgászatra, és számos előnyt kínál a horgászok számára. Az egyik legfontosabb előnye az, hogy a zsinór nagyon könnyű, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak könnyebb a dobása, és növeli a pontosságot. Emellett a zsinór kiválóan rugalmas, így a halak könnyedén elkapják az etetést anélkül, hogy észrevennék a zsinórt.

A zsinór széles választékban érhető el, így a horgászok könnyen megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb színt. Az általában használt színek közé tartozik a zöld, a sárga és a kék. A zöld szín kiválóan alkalmas a tóparti horgászatra, míg a sárga és a kék szín a folyóvizekben használható.

Az Energo Team Power Waggler monofil zsinór kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak, így a horgászok bármely időjárási körülmények között használhatják. A zsinór kiválóan ellenáll a víznek és a napsugárzásnak, így nem fog elszakadni vagy megsérülni a horgászat során.

Összességében az Energo Team Power Waggler monofil zsinór 0,18mm 150m egy kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok számára terveztek. A könnyű, rugalmas és tartós anyagokból készült zsinór a waggler horgászatra kiválóan alkalmas, és bőséges mennyiségben áll rendelkezésre a horgászok számára. Az Energo Team Power Waggler monofil zsinór a horgászok számára biztosítja a maximális teljesítményt és a tökéletes horgászati élményt.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák