ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór 0,23MM 150M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33520-023
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,23
Zsinór hossza: 150 m

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33520-023
Átmérő: 0,23 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sötétbarna
Szakítószilárdság: 5,94 kg
Waggleres, távoli úszós horgászat során elengedhetetlen a tökéletesen süllyedő zsinór. A Power Waggler anyagában nehezített copolymer felhasználásával készült, mely megőrizte magas szakítószilárdságát, lágyságát. Jó hír, hogy rendszeres, zsinórpróbáló használat során sem "hurkásodik". Olyan horgászoknak ajánljuk, akik profi zsinórra vágynak elérhető áron.

A POWER márkájú 'ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór 0,23MM 150M' a horgászatban elengedhetetlen eszköz, amely nem csak a halak sikeres fogásában, de a horgászélmény teljes körű élvezetében is segít. A zsinór különleges összetételének köszönhetően, rendkívül erős és tartós, így ideális választás mindenféle horgászatra.

A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a magas szintű ellenállóságot és a hosszú élettartamot. A 0,23 mm vastag zsinór átmérője ideális a legtöbb vízben való horgászatra, és a 150 méteres hosszúság lehetővé teszi a nagyobb távolságokból történő horgászatot is.

A POWER márkájú 'ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór 0,23MM 150M' rendkívül rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a halak mozgásához, és nem szakad el könnyen. Az alacsony nyúlása miatt azonnal észlelhető, ha a halak megrázzák a horogat, így időben reagálhatsz, és a lehető legjobb eredményeket érheted el.

A zsinór kiválóan alkalmas úszós horgászatra, hiszen a vízben könnyen látható, és a nagyobb távolságból is jól látható, így könnyedén követheted a halak mozgását. A zsinór megfelelően vastag, így nem szenved el sérüléseket a halak harcának során, és könnyedén kihorgaszhatod a fogásodat.

A POWER márkájú 'ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór 0,23MM 150M' ideális választás mindenféle horgászatra, legyen szó kisebb vagy nagyobb halakról. A zsinór kiváló minősége, erőssége és tartóssága miatt hosszú évekig szolgálja majd horgászélményedet, így biztos lehetsz abban, hogy jó befektetés lesz a horgászfelszerelésedbe.

Összefoglalva, a POWER márkájú 'ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór 0,23MM 150M' a következő előnyökkel rendelkezik:

- Kiváló minőségű anyagokból készült
- Rendkívül erős és tartós
- Rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a halak mozgásához
- Alacsony nyúlása miatt azonnal észlelhető, ha a halak megrázzák a horogat
- Könnyen látható a vízben, így ideális úszós horgászatra
- Megfelelően vastag, így nem szenved el sérüléseket a halak harcának során
- Ideális választás mindenféle horgászatra, legyen szó kisebb vagy nagyobb halakról.

Méret: 0,23mm átmérő, 150m hosszúság.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák