ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór 0,25MM 150M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33520-025
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33520-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sötétbarna
Szakítószilárdság: 7,40 kg
Waggleres, távoli úszós horgászat során elengedhetetlen a tökéletesen süllyedő zsinór. A Power Waggler anyagában nehezített copolymer felhasználásával készült, mely megőrizte magas szakítószilárdságát, lágyságát. Jó hír, hogy rendszeres, zsinórpróbáló használat során sem "hurkásodik". Olyan horgászoknak ajánljuk, akik profi zsinórra vágynak elérhető áron.

Az ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór valódi kincs a horgászok számára, akik szeretnének maximális teljesítményt nyújtani a vízben. A POWER márkajelzés garancia a minőségre, az ENERGO TEAM pedig a megbízhatóságra és a tartósságra utal. Az ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór előnyei közé tartozik a magas szakítószilárdság és a lenyűgöző érzékenység, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan érzékeljék a halakat, amikor rájuk csapnak.

Ez a zsinór 0,25 mm vastagságú és 150 méter hosszú, ami azt jelenti, hogy bőségesen van elég zsinór a horgászok számára, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák. Az ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, és nagyon könnyű, ami lehetővé teszi a hosszabb horgászatokat anélkül, hogy a horgászok fáradtnak éreznék magukat. Az ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór a legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnék maximalizálni a halak számát és növelni a horgászat élményét.

Az ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór egyéb előnyei közé tartozik a nagy pontosság, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan célzottan dobjanak a halakra. Emellett a zsinór nagyon erős és tartós, így a horgászok bármilyen kihívást képesek lesznek megoldani vele szemben. A zsinór magas szakítószilárdsága miatt a horgászok nem kell aggódniuk a halak elszakítása miatt, és ezáltal a halak megsérülése nélkül tudjuk kiemelni őket a vízből.

Az ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór nagyon egyszerűen használható, és a horgászok számára könnyű lesz beleszeretni. A zsinór felhasználása során a horgászok meg fognak lepődni a könnyed és sima kezelésen, ami lehetővé teszi a hosszabb horgászatokat anélkül, hogy a fáradtság érzése kialakulna. Az ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór a horgászat minden szakaszában használható, és számos halászati ​​stílushoz alkalmazkodni tud.

Összefoglalva, az ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnének maximális teljesítményt nyújtani a vízben. A magas szakítószilárdság, a lenyűgöző érzékenység és a nagy pontosság mellett, az ENERGO TEAM POWER WAGGLER monofil zsinór könnyű, tartós és egyszerűen használható. Ez a zsinór biztosítja a horgászok számára az optimális horgászási élményt minden alkalommal. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus zsinórt, amely igazán megéri a befektetést!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák