ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,16 MM 300M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33200-016
Gyártó: SPECIALIST
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 300 m

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33200-016
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barnászöld
Szakítószilárdság: 3,57 kg

EnergoTeam Specilaist Carp zsinór

Kimondottan a nagytestű békéshalak horgászata során fellépő speciális igények kielégítésére szolgál.

Magas szakítószilárdság és a halak számára szinte érzékelhetetlen lágy profil jellemzi.

Kopásálló felületének köszönhetően optimális akadós, vízinövényekkel tarkított vizek meghorgászására is.

A SPECIALIST márka egyik legjobb minőségű terméke a 'ENERGO TEAM SPECIALIST CARP' monofil zsinór, amely kifejezetten a horgászok igényeit szem előtt tartva készült. A zsinór vastagsága 0,16 mm, és hossza 300 méter, ami elegendő ahhoz, hogy hosszabb távolságokra is könnyedén dobáljuk ki az etetőanyagot. Az 'ENERGO TEAM SPECIALIST CARP' monofil zsinór számos előnnyel rendelkezik, amelyekkel horgászatainkat még sikeresebbé és élvezetesebbé tehetjük.

Az első és talán legfontosabb előnye a zsinór vastagsága és a hosszúsága. A 0,16 mm vastagság lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is könnyedén megfogjunk, miközben a 300 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságokra is elérjük az etetőanyagot.

Az 'ENERGO TEAM SPECIALIST CARP' monofil zsinór másik előnye a kiváló minőségű anyagból készült felépítése. A zsinór kiváló minőségű nylonból készült, amely rendkívül ellenálló és tartós anyag. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszú élettartammal rendelkezik, és nem kopik el olyan gyorsan, mint a rossz minőségű zsinórok.

A zsinór kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez, beleértve a feeder horgászatot, a pontyhorgászatot és a bojlis horgászatot is. Az 'ENERGO TEAM SPECIALIST CARP' monofil zsinór nagyon jól működik a különböző csalikhoz, beleértve a kukoricát, a bojlit, a pelletet és az etetőanyagot.

A zsinór rendkívül sima felületű, így a halaknak kevesebb ellenállást fejt ki, és könnyebb az elfogásuk. A sima felületű zsinór nem törik el olyan gyorsan, és nem is csavarodik össze, így a horgászat során kevesebb időt kell eltöltenünk a zsinór kibogozásával és a horgászbot rendezgetésével.

Az 'ENERGO TEAM SPECIALIST CARP' monofil zsinór természetes színű, ami lehetővé teszi, hogy ne legyen túl feltűnő a vízben. A természetes színű zsinór nem riasztja el a halakat, és lehetővé teszi, hogy a horgászatunk sikeresebb legyen.

Összefoglalva, az 'ENERGO TEAM SPECIALIST CARP' monofil zsinór egy kiváló minőségű zsinór, amely ideális választás a különböző horgászmódszerekhez. A vastagsága és a hosszúsága lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságokra is elérjük az etetőanyagot, míg a kiváló minőségű anyagból készült felépítése garantálja, hogy hosszú élettartammal rendelkezik. A sima felülete és a természetes színe lehetővé teszi, hogy kevésbé legyen feltűnő a vízben, és eredményesebbé tegye a horgászatot. Ha kiváló minőségű zsinórt keresel, akkor az 'ENERGO TEAM SPECIALIST CARP' monofil zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák