ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,18 MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33200-018
Gyártó: SPECIALIST
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 300 m

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33200-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barnászöld
Szakítószilárdság: 4,25 kg

EnergoTeam Specilaist Carp zsinór

Kimondottan a nagytestű békéshalak horgászata során fellépő speciális igények kielégítésére szolgál.

Magas szakítószilárdság és a halak számára szinte érzékelhetetlen lágy profil jellemzi.

Kopásálló felületének köszönhetően optimális akadós, vízinövényekkel tarkított vizek meghorgászására is.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,18 MM 300M az egyik legjobb minőségű zsinór a piacon, amely kifejezetten horgászok számára készült. Ez az ENERGO TEAM márkájú termék számos előnyt kínál a horgászok számára, amelyek közül néhányat az alábbiakban fogok bemutatni.

Először is, ez a monofil zsinór nagyon tartós és erős. A 0,18 mm vastagságú zsinór hosszú élettartamot biztosít, és ellenáll a kopásnak, a szakadásnak és a környezeti hatásoknak. Ez különösen fontos, ha nehéz halakat próbálsz fogni, mert a zsinór nem fog elszakadni, ha a hal megpróbál kitörni.

Másodszor, az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór rendkívül érzékeny, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyen észreveszed, ha a hal elkezdi nyalogatni az etetőt. Ez különösen fontos, ha olyan halakat próbálsz fogni, amelyek nagyon óvatosak, és csak nagyon finom érintéssel reagálnak.

Harmadszor, ez a monofil zsinór nagyon sima és könnyen csúszik a vezetéken, így könnyen dobhatod a horoghoz az etetőt. Ez különösen fontos, ha pontyot vagy más nagyhalat próbálsz fogni, mert a sima zsinór segít abban, hogy a horog könnyen becsússzon a hal szájába.

Negyedszer, az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór rendkívül könnyű, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyen dobhatod a horoghoz az etetőt. Ez különösen fontos, ha hosszú órákat kell horgászni, mert a könnyű zsinór segít abban, hogy ne fáradj el olyan gyorsan.

A termék mérete 0,18 mm vastag és 300 méter hosszú, így elegendő ahhoz, hogy egy egész napos horgászatra elegendő legyen. A zsinór áttetsző színű, így nem fogja elijeszteni a halakat, és könnyen lehet követni a vízben.

Összességében az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,18 MM 300M egy kiváló minőségű zsinór, amely számos előnnyel rendelkezik. Ha olyan zsinórra van szükséged, amely tartós, érzékeny, sima és könnyű, akkor ez a termék tökéletes választás lehet számodra. Próbáld ki, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák