ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,20 MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33200-020
Gyártó: SPECIALIST
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 300 m

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33200-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barnászöld
Szakítószilárdság: 5,12 kg

EnergoTeam Specilaist Carp zsinór

Kimondottan a nagytestű békéshalak horgászata során fellépő speciális igények kielégítésére szolgál.

Magas szakítószilárdság és a halak számára szinte érzékelhetetlen lágy profil jellemzi.

Kopásálló felületének köszönhetően optimális akadós, vízinövényekkel tarkított vizek meghorgászására is.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,20 MM 300M a horgászok egyik kedvenc zsinóra. Ha horgászat a szenvedélyed, akkor tudod, hogy a megfelelő felszerelés a siker kulcsa. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór megfelelő választás lehet a horgászat során, hiszen kiváló minőséggel rendelkezik.

A zsinór 0,20 mm vastagságú, és 300 méter hosszúságú. A Special Carp zsinór kiváló minőségű monofil zsinór, amelynek erősített és kopásálló felülete van. A zsinór színe sötétzöld, ami lehetővé teszi, hogy könnyen elrejtőzz a környezetben, és ne ijessze el a halakat.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór kiválóan alkalmas a nagyobb halak fárasztására. Nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így bírja a nagyobb terhelést is. A zsinór kiválóan alkalmas az éjszakai horgászatra is, hiszen a sötétzöld színe lehetővé teszi, hogy a halak ne vegyék észre.

A zsinór kiválóan alkalmas az erős sodrással rendelkező vizekre is. A zsinór nagyon jól tartja a csomót, így nem kell aggódnod, hogy a hal elszabadul. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór kiválóan alkalmas a távdobásos horgászatra is, hiszen a vastagsága lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságra dobhassunk.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór nagyon könnyen kezelhető. A zsinór sima felülete lehetővé teszi a könnyű dobást és a sima beleszállást. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór kiváló minőségű, és nagyon tartós. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór biztosítja a horgászok számára a biztonságot, a stabilitást és a horgászat minőségét.

Összefoglalva, az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,20 MM 300M kiváló minőségű, kopásálló, erősített felületű és nagyon tartós. A zsinór alkalmas nagyobb halak fárasztására, erős sodrással rendelkező vizekre, éjszakai horgászatra és távdobásra. Ha igazán kiváló minőségű zsinórra van szükséged, amely megfelelően tartja a csomót és jól dobható, akkor az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór a megfelelő választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák