ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,25 MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33200-025
Gyártó: SPECIALIST
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 300 m

990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33200-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barnászöld
Szakítószilárdság: 8,01 kg

EnergoTeam Specilaist Carp zsinór

Kimondottan a nagytestű békéshalak horgászata során fellépő speciális igények kielégítésére szolgál.

Magas szakítószilárdság és a halak számára szinte érzékelhetetlen lágy profil jellemzi.

Kopásálló felületének köszönhetően optimális akadós, vízinövényekkel tarkított vizek meghorgászására is.

Az Energo Team Specialist Carp monofil zsinór egy olyan termék, amely minden horgász számára kiváló választás lehet. Ez a kiváló minőségű monofil zsinór 0,25 mm vastagsággal rendelkezik, és 300 méter hosszúságú. Ez a hosszú zsinór lehetővé teszi, hogy a horgászok nagy távolságokra is elérjenek, és könnyedén elérjék a halakat, amelyek korábban elérhetetlenek voltak.

Az Energo Team Specialist Carp monofil zsinór rendkívül erős és strapabíró. Ez a zsinór speciálisan kifejlesztett, hogy ellenálljon a legnehezebb kihívásoknak, és megbirkózzon a legnagyobb halakkal is. A zsinór kiválóan működik mindenféle horgászat során, akár az édesvízi, akár a sós vízi horgászatokhoz.

A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek rendkívül tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Az Energo Team Specialist Carp monofil zsinór nem csak tartós, de nagyon rugalmas is, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok kényelmesen használják, és könnyen kezelhető legyen a horgászat során.

Az Energo Team Specialist Carp monofil zsinór kék színű, ami így könnyen azonosítható, így könnyen megkülönböztethető más zsinóroktól. A színnek köszönhetően a horgászok könnyebben látják a zsinórt, így könnyebben követni tudják a halak mozgását.

Az Energo Team Specialist Carp monofil zsinór könnyen csomózható, így a horgászok könnyen összetudják kötni a horgokat és a csalikat is. A zsinór kiválóan működik bármilyen típusú horgászat során, legyen az a parton vagy a csónakban.

Az Energo Team Specialist Carp monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet minden horgász értékelni fog. A zsinór kiválóan működik mindenféle horgászat során, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén elérjék a halakat. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ha szeretnél egy kiváló minőségű monofil zsinórt, amely megbízhatóan működik, akkor az Energo Team Specialist Carp monofil zsinór a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák