ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,30 MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33200-030
Gyártó: SPECIALIST
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 300 m

1050 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33200-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barnászöld
Szakítószilárdság: 11,40 kg

EnergoTeam Specilaist Carp zsinór

Kimondottan a nagytestű békéshalak horgászata során fellépő speciális igények kielégítésére szolgál.

Magas szakítószilárdság és a halak számára szinte érzékelhetetlen lágy profil jellemzi.

Kopásálló felületének köszönhetően optimális akadós, vízinövényekkel tarkított vizek meghorgászására is.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,30 MM 300M egy kiváló minőségű, megbízható és tartós zsinór, amely tökéletes választás azok számára, akik szenvedélyesen űzik a horgászatot. A termék megfelelően tartós és rugalmas, így kényelmes és egyszerű használatot biztosít a horgászok számára.

A zsinór szélessége 0,30 mm, hossza pedig 300 méter, ami tökéletesen ideális a halak megfogásához. A zsinór megfelelően finom, így lehetővé teszi, hogy a horgászok mélyebben merüljenek a vízbe, és megtalálják a halakat.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,30 MM 300M különböző előnyökkel rendelkezik a horgászok számára. Az első és legfontosabb előnye az, hogy rendkívül tartós és rugalmas, így akár nagy, nehezebb halakat is könnyen és biztonságosan lehet megfogni vele. A zsinór nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem fog elszakadni a halak kifogása közben.

A zsinór könnyű és egyszerű használatot biztosít a horgászok számára. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,30 MM 300M megfelelően finom, így a horgászok könnyen és egyszerűen tudják kezelni a zsinórt, és elérni a halakat a vízben. A zsinór kiválóan megfelelő a távolságok megtételére is, így a horgászok messzebbre tudnak dobni.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,30 MM 300M nagyon jól ellenáll a víznek és az időjárási hatásoknak, így a horgászok bátran használhatják a zsinórt bármilyen körülmények között. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül tartós, így hosszú élettartamú.

Összességében, az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,30 MM 300M egy kiváló minőségű, megbízható és tartós zsinór, amely kiváló választás a horgászok számára. A zsinór rendkívül tartós és rugalmas, könnyen használható, és nagyon jól ellenáll a víznek és az időjárási hatásoknak. Érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus zsinórt, és élvezni a horgászat élményét!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák