ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,35 MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33200-035
Gyártó: SPECIALIST
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 300 m

1150 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33200-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barnászöld
Szakítószilárdság: 14,72 kg

EnergoTeam Specilaist Carp zsinór

Kimondottan a nagytestű békéshalak horgászata során fellépő speciális igények kielégítésére szolgál.

Magas szakítószilárdság és a halak számára szinte érzékelhetetlen lágy profil jellemzi.

Kopásálló felületének köszönhetően optimális akadós, vízinövényekkel tarkított vizek meghorgászására is.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,35 MM 300M egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a legjobb eredmények elérése érdekében terveztek és gyártottak. Ez a zsinór tökéletes választás azoknak a horgászoknak, akik szeretik a nagy halakat, és akiknek fontos a megbízhatóság és a tartósság.

A zsinór 0,35 mm vastagságú, amely ideális a nagyobb halak megfogásához. A zsinór hossza 300 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több alkalommal használhassuk, anélkül, hogy új zsinórra lenne szükségünk. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartóssá és ellenállóvá teszik a zsinórt a környezeti hatásokkal szemben. Ez a zsinór különösen ellenálló a kopásnak és a szakadásnak, így biztos lehet benne, hogy a zsinór nem fog megsérülni még akkor sem, ha nagyobb halakat fog.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór kiválóan alkalmas az álló- és folyóvizekre egyaránt. A zsinór kiválóan működik mindenféle horgászmódszerhez, beleértve a csalizást, a feeder horgászatot és a spicc horgászatot is. A zsinór kiválóan alkalmas a pontyhorgászatra, de számos más halfajra is használható.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór egyik legfontosabb előnye, hogy nem nyúlik, így pontosan érzékelheti a halak mozgását, és könnyebben ki tudja vágni a halat. A zsinór könnyű és sima, ami könnyebb és pontosabb dobást tesz lehetővé. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór kiváló választás minden horgász számára, aki szeretne minőségi zsinórral dolgozni.

Összefoglalva, az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,35 MM 300M egy kiváló minőségű zsinór, amely tökéletes választás a nagyobb halak megfogásához. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartóssá és ellenállóvá teszik a zsinórt a környezeti hatásokkal szemben. A zsinór kiválóan működik mindenféle horgászmódszerhez, és nem nyúlik, így pontosan érzékelheti a halak mozgását. Ha minőségi zsinórra van szüksége, az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák