ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór 0,25 MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33220-025
Gyártó: SPECIALIST
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 300 m

1450 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Sötét tónusú, szélsőséges módon terhelhető, nagy kopásállóságú zsinór.
Cikkszám: 33220-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 7,88 kg

Sötét tónusú, szélsőséges módon terhelhető, nagy kopásállóságú zsinór melyet kimondottan a bedőlt fákkal és hínárral tarkított tartások meghorgászására fejlesztettek. Mind a hagyományos élőhalas, mind a műcsalis horgászat során sikerrel alkalmazható.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór 0,25 MM 300M egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki szereti a nagyobb ragadozó halakat fogni. Ez a zsinór a SPECIALIST márkától, a horgászat egyik legmegbízhatóbb márkájától származik, és garantáltan megfelel minden elvárásnak.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór 0,25 MM vastagságú és 300 méter hosszú, így ezzel a zsinórral bármilyen horgászhelyzetben képes leszel megbirkózni. A vastagsága és a hossza miatt ez az ideális választás mindenféle horgászhelyzetben, beleértve a tókat, folyókat és tavakat is.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór kiváló minőségű poliamidból készült, amely nagy szilárdságot és tartósságot biztosít a zsinórnak. Ez a zsinór rendkívül ellenálló a kopásnak és a szakadásnak, így nagyon megbízható választás azoknak a horgászoknak, akik nagy halakra vadásznak.

Ezenkívül, az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór kiválóan ellenáll a UV sugárzásnak és a tengeri sóknak, így azok a horgászok is nyugodtan használhatják, akik a tengerparton vagy a tengerekben horgásznak. A zsinór kiváló minősége azt is jelenti, hogy hosszú ideig fogja használni, így a horgászok nem kell aggódniuk a gyakori cserék miatt.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór nagyon könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön és a horogon is, így kiválóan alkalmas azoknak a horgászoknak, akik gyakran használnak műcsalikat. Ez a zsinór nagyszerűen tartja a műcsalikat, így a horgászok könnyedén tudják vezetni őket a vízben.

Végül, az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór nagyon rugalmas, amely lehetővé teszi a halak számára, hogy biztonságosan harcoljanak, miközben a horgászok a halakat fárasztják. Ez a rugalmasság azt is jelenti, hogy a horgászok kisebb horogméretekkel is dolgozhatnak, ami növeli az esélyüket a halak sikeres elkapására.

Összefoglalva, az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór 0,25 MM 300M egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki nagy ragadozó halakat szeretne fogni. Ez a zsinór nagyon tartós, ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, és nagyon könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön és a horogon is. A rugalmassága miatt a halak biztonságosan harcolhatnak, miközben a horgászok megpróbálják őket fárasztani. Ha valóban megbízható és kiváló minőségű zsinórt keresel, akkor az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák