ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór 0,30 MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33220-030
Gyártó: SPECIALIST
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 300 m

1550 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Sötét tónusú, szélsőséges módon terhelhető, nagy kopásállóságú zsinór.
Cikkszám: 33220-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 11,20 kg

Sötét tónusú, szélsőséges módon terhelhető, nagy kopásállóságú zsinór melyet kimondottan a bedőlt fákkal és hínárral tarkított tartások meghorgászására fejlesztettek. Mind a hagyományos élőhalas, mind a műcsalis horgászat során sikerrel alkalmazható.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór 0,30 MM 300M a horgászok egyik kedvenc választása, kiváló minőségű anyagának és számos előnyös tulajdonságának köszönhetően. Ez a kiváló minőségű zsinór kifejezetten a nagyobb ragadozó halak horgászatára lett tervezve, így a horgászok bátran használhatják azokat a nagy fogások eléréséhez.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór 0,30 MM 300M csekély nyúlása számos előnnyel jár. Az alacsony nyúlásnak köszönhetően a zsinór rugalmas marad, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a zsinór nem fog megsérülni, és nem fog elszakadni, még a legnagyobb halak esetén sem. Ez a zsinór egyik legnagyobb előnye, hiszen biztonságos és hatékony horgászatot tesz lehetővé a ragadozó halak esetében is.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór 0,30 MM 300M különösen ellenálló az UV-sugárzásnak, a víznek és a különböző környezeti hatásoknak. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszú élettartama garantált, így a horgászok sokáig élvezhetik a zsinór kiváló minőségét és hatékonyságát.

Ez a zsinór 0,30 milliméter átmérőjű, és 300 méter hosszú. Ez a méret tökéletesen megfelel a nagyobb ragadozó halak horgászatára, hiszen megfelelő erőt biztosít a horgászat során. A zsinór színe vörös, ami segít a horgászoknak abban, hogy lássák, hol van a zsinór a víz felszínén, így könnyebben figyelhetik a halakat.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór 0,30 MM 300M kiváló minősége és számos előnyös tulajdonsága miatt széles körben elterjedt az egész világon. A horgászok biztosak lehetnek benne, hogy ez a zsinór segít nekik abban, hogy elérjék a nagyobb fogásokat, és hogy biztonságos és hatékony horgászatot végezzenek. Ha te is szeretnél kipróbálni az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór 0,30 MM 300M-t, akkor ne habozz, vásárold meg még ma, és élvezd a hatékony horgászat élményét!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák