ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór 0,35 MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33220-035
Gyártó: SPECIALIST
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 300 m

1650 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Sötét tónusú, szélsőséges módon terhelhető, nagy kopásállóságú zsinór.
Cikkszám: 33220-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 14,47 kg

Sötét tónusú, szélsőséges módon terhelhető, nagy kopásállóságú zsinór melyet kimondottan a bedőlt fákkal és hínárral tarkított tartások meghorgászására fejlesztettek. Mind a hagyományos élőhalas, mind a műcsalis horgászat során sikerrel alkalmazható.

A SPECIALIST márkájú 'ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór 0,35 MM 300M' egy kiváló minőségű zsinór, amely ideális választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnék maximalizálni a fogások számát és minőségét. A zsinór magas minőségű anyagokból készül, így rendkívül tartós és ellenálló. A zsinór 0,35 mm vastag és 300 méter hosszú, így elegendő az összes horgászati ​​igény kielégítéséhez.

Az ENERGY TEAM SPECIALIST PIKE zsinór rendkívül erős és ellenálló, így alkalmas nagyobb halakra való horgászatra is. A zsinór különleges tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a horgászok nagyobb távolságból is pontosan dobjanak, így növelve a fogások számát és minőségét. A zsinór széles skálájú horgászmódszerekhez alkalmas, beleértve a csalizást, a lebegő, a félmerülő és a mélymerülő módszereket is.

Az ENERGY TEAM SPECIALIST PIKE zsinór különleges tulajdonságai közé tartozik a nagy kopásállóság és a kiváló csomókötőképesség. A zsinór kialakítása lehetővé teszi, hogy az könnyen átfusson a vízben, így növelve a fogások számát. Az ENERGY TEAM SPECIALIST PIKE zsinór kiválóan alkalmas mind a tengeri, mind a édesvízi horgászatra, így ideális választás minden horgász számára.

Az ENERGY TEAM SPECIALIST PIKE zsinór használata egyszerű és kényelmes. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy a zsinór könnyen használható legyen a horgászat során, így növelve a horgászok sikerességét. Az ENERGY TEAM SPECIALIST PIKE zsinór kiváló minősége és megbízhatósága garantálja, hogy a horgászok mindig megbízható eredményeket érjenek el.

Összességében az ENERGY TEAM SPECIALIST PIKE zsinór a legjobb választás minden horgásznak, aki szeretné maximalizálni a fogások számát és minőségét. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, így rendkívül tartós és ellenálló. Az ENERGY TEAM SPECIALIST PIKE zsinór könnyen használható és alkalmas minden horgászmódszerhez. Ha a horgászok maximális sikert akarnak elérni, az ENERGY TEAM SPECIALIST PIKE zsinór biztosítja a megfelelő eszközöket ehhez.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák