ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór 0,40 MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33220-040
Gyártó: SPECIALIST
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,4
Zsinór hossza: 300 m

1750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Sötét tónusú, szélsőséges módon terhelhető, nagy kopásállóságú zsinór.
Cikkszám: 33220-040
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 18,26 kg

Sötét tónusú, szélsőséges módon terhelhető, nagy kopásállóságú zsinór melyet kimondottan a bedőlt fákkal és hínárral tarkított tartások meghorgászására fejlesztettek. Mind a hagyományos élőhalas, mind a műcsalis horgászat során sikerrel alkalmazható.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnék a legjobbat kihozni a horgászatból. Ez a magas minőségű zsinór kifejezetten a sügérhorgászatban való használatra lett tervezve, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket nem találhatunk más zsinórokban.

Elsőként is, az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór rendkívül erős és tartós. Ez a zsinór kifejezetten azért lett kialakítva, hogy ellenálljon a sügérek és más nagyobb halak harci erőinek. Így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór szakadásának lehetősége miatt, amikor a horgászat során nagyobb halakkal találkoznak.

A zsinór 0,40 mm vastagságú és 300 méter hosszú, így elegendő zsinór áll rendelkezésre a horgászathoz. Az ilyen hosszú zsinór használata lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb dobásokat végezzenek, és több halat kapjanak el.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór emellett rendkívül rugalmas, ami azt jelenti, hogy a horgászok számára nagyobb mozgásteret biztosít a halak ellenállása ellen. A zsinór rugalmassága lehetővé teszi a halak számára, hogy a horogra kerüljenek, és biztosítja, hogy a horgászok könnyebben kivehessék a halakat a vízből.

A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a környezeti hatásoknak, például a napsugárzásnak és a víznek. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszabb ideig fog tartani, és nem fog idő előtt elhasználódni vagy elromlani.

Végül, az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór nagyon könnyen használható. A zsinór kialakítása biztosítja, hogy a horgászok könnyen csomózhatják, és hogy a csomók nem oldódnak fel a vízben. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a csomók megbízhatósága miatt, és hogy a zsinór könnyen kezelhető a vízen.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór tehát kiváló választás a horgászok számára, akik szeretnék a legjobbat kihozni a sügérhorgászatból. Ezek a zsinórok rendkívül erősek és tartósak, rugalmasak és könnyen használhatóak. Ha a horgászok a legjobb minőségű zsinórt keresik, akkor az ENERGO TEAM SPECIALIST PIKE monofil zsinór az egyik legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák