ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,20 MM 150M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33540-020
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 150 m

730 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33540-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 150 m
Szín: Réz
Szakítószilárdság: 5,26 kg
A Power Ultra univerzális horgászzsinór, mely különleges képességei által tökéletes az akadók és tartások sikeres meghorgászására. A gyártás során felhasznált speciális adalékanyagoknak köszönhetően nagy szakítószilárdságú, kopásálló zsinór született, ami optimális az extrém igényeket kívánó horgászatok során.

A POWER márkájú 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,20 MM 150M' termék egy kiváló minőségű monofil zsinór, melyet a horgászok számára fejlesztettek ki. A termék előnyeit sorolva az első és legfontosabb, hogy rendkívül erős és tartós. A zsinór vastagsága 0,20 mm, így könnyen kezelhető és nem szakad el könnyen. A 150 méter hosszúságú zsinór elegendő mennyiségű anyagot biztosít ahhoz, hogy hosszabb horgászatokat is le lehessen bonyolítani.

Az 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,20 MM 150M' termék rendkívül strapabíró és ellenálló a kopásnak. Ez azt jelenti, hogy akár nagyobb halak fogása közben sem kell aggódnunk a zsinór elszakadása miatt. A zsinór magas minőségű polimer anyagból készül, ami garantálja a hosszú élettartamot és a magas szintű teljesítményt.

A POWER márkájú zsinór kiválóan használható mindenféle horgászmódszerhez. A zsinór nagyon rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a hal mozgásához, és lehetővé teszi a pontos és hatékony halak megfogását. Az ultra erős zsinór segít abban, hogy a halat gyorsan és hatékonyan kiemeljük a vízből, így nem kell aggódnunk a horgászat sikeressége miatt.

A POWER márkájú 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,20 MM 150M' termék kiválóan használható mindenféle körülmények között. A zsinór ellenálló a káros külső hatásokkal szemben, mint például a UV sugárzás vagy a sótartalmú víz. A zsinór könnyen csúszik a boton, így a horgászat során is könnyen kezelhető.

Összességében elmondható, hogy a POWER márkájú 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,20 MM 150M' termék egy kiváló minőségű és megbízható zsinór, amelyet a horgászok bizalommal használhatnak. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, és garantálja a magas szintű teljesítményt és tartósságot. A termék mérete és hossza tökéletes ahhoz, hogy bármilyen horgászmódszerhez használható legyen. A horgászok számára ez a zsinór egy biztos választás, amely segít abban, hogy sikeres horgászatra legyen lehetőségünk.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák