ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,25 MM 150M

Készleten
Cikkszám: EF-33540-025
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33540-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Réz
Szakítószilárdság: 8,22 kg
A Power Ultra univerzális horgászzsinór, mely különleges képességei által tökéletes az akadók és tartások sikeres meghorgászására. A gyártás során felhasznált speciális adalékanyagoknak köszönhetően nagy szakítószilárdságú, kopásálló zsinór született, ami optimális az extrém igényeket kívánó horgászatok során.

Az Energo Team Ultra Power monofil zsinór az egyik legjobb minőségű, POWER márkanévvel ellátott horgászzsinór a piacon. Ez a zsinór kiválóan alkalmas mindenféle horgászati ​​tevékenységre, legyen az tengeri vagy édesvízi halászat.

Ez a zsinór 0,25 mm vastagságú és 150 méter hosszú, így biztosítja a megfelelő hosszúságot és vastagságot. A zsinór erős és tartós, így könnyedén felveszi a harcot a nagy halakkal is.

Az Energo Team Ultra Power zsinór rendkívül érzékeny, így a horgászok könnyedén észreveszik a halak harapását. Ez a zsinór kiválóan alkalmas a pontyozáshoz, a sügérhalászathoz, a csukázáshoz és a ragadozó halakhoz.

Az Ultra Power zsinór kiválóan ellenáll a szakadásnak és a kopásnak, így hosszú élettartamú, és nem kell aggódnia a horgászoknak a zsinór cseréjével kapcsolatban. A zsinór rendkívül erős, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy nem veszítenek el egy jó halat a zsinór törése miatt.

Az Energo Team Ultra Power zsinór kiválóan alkalmas a horgászok számára, akik magas szintű teljesítményt és megbízhatóságot keresnek. A zsinór könnyen kezelhető és nagyon rugalmas, így a horgászok könnyen használhatják a különböző horgásztechnikákat.

Összefoglalva, az Energo Team Ultra Power monofil zsinór a POWER márkanévvel ellátott egyik legjobb minőségű zsinór a piacon. Erős, tartós, ellenáll a szakadásnak és a kopásnak, és kiválóan alkalmas mindenféle horgászati ​​tevékenységre. A horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ez a zsinór segít nekik elérni a kívánt eredményt minden egyes horgászatnál.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák