ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,30 MM 150M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33540-030
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 150 m

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33540-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150 m
Szín: Réz
Szakítószilárdság: 11,69 kg
A Power Ultra univerzális horgászzsinór, mely különleges képességei által tökéletes az akadók és tartások sikeres meghorgászására. A gyártás során felhasznált speciális adalékanyagoknak köszönhetően nagy szakítószilárdságú, kopásálló zsinór született, ami optimális az extrém igényeket kívánó horgászatok során.

A POWER márkájú ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,30 MM 150M az egyik legjobb választás, ha kiváló minőségű zsinórra van szükséged a horgászathoz. Ez a zsinór kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy sikeresen fogd meg a kívánt halakat.

A zsinór vastagsága 0,30 mm, ami azt jelenti, hogy elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a nagyobb halaknak is. Ezenkívül, a 150 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy hosszabb távon is horgássz, anélkül, hogy aggódnod kellene a zsinór rövidülése miatt.

Az ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a zsinór magas szakítószilárdságát. A zsinór nagyon sima felületű, ami lehetővé teszi a hosszabb dobást, és csökkenti a fröccsenési zajt is. Ez különösen fontos, ha olyan halakra horgászol, amelyek nagyon érzékenyek a zajra.

Az ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór rendkívül ellenálló a kopásnak és a korróziónak, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartamú. Az UV-stabilizátorral kezelt zsinór ellenáll az UV-sugárzásnak, ami megakadályozza a zsinór gyors öregedését és csökkenti a zsinór törékenységét.

A zsinór színe halvány zöld, amely lehetővé teszi, hogy ne legyen túl feltűnő a vízben. Ez fontos a halak megzavarása nélküli horgászathoz. A zsinór kiválóan alkalmazkodik a környezethez, és ezáltal növeli a sikeres fogások esélyét.

Az ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór kiváló választás a horgászok számára, akik a minőségre és a megbízhatóságra helyezik a hangsúlyt. Ezek a tulajdonságok teszik ezt a zsinórt az egyik legjobb választássá a különböző horgászmódszerekhez és halakhoz. Ha egy hosszú élettartamú, erős és megbízható zsinórra van szükséged, akkor az ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák