ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,35 MM 150M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33540-035
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 150 m

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33540-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 150 m
Szín: Réz
Szakítószilárdság: 15,10 kg
A Power Ultra univerzális horgászzsinór, mely különleges képességei által tökéletes az akadók és tartások sikeres meghorgászására. A gyártás során felhasznált speciális adalékanyagoknak köszönhetően nagy szakítószilárdságú, kopásálló zsinór született, ami optimális az extrém igényeket kívánó horgászatok során.

Az Energo Team Ultra Power monofil zsinór 0,35 mm 150m horgászcélokra kifejlesztett, kiemelkedő minőségű zsinór, melyet a POWER márka gyárt. Az Ultra Power monofil zsinór az Energo Team kínálatának egyik legjobb minőségű zsinóra, amely az optimalizált összetételnek és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően horgászati élményt biztosít.

A zsinór előnyei közé tartozik a nagy szakítószilárdság, amely lehetővé teszi a nagyobb halak fogását anélkül, hogy aggódnánk a zsinór megszakadása miatt. A 0,35 mm átmérőjű zsinór hossza pedig 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy hosszabb távolságokban is biztonságosan horgásszunk.

Az Ultra Power monofil zsinór kiválóan használható különböző horgászmódszerekhez, beleértve az etetőkosaras horgászatot, a botos horgászatot és a spicces horgászatot is. A zsinór a vízben alacsony nyúlást mutat, ami lehetővé teszi a pontosabb, hatékonyabb kapcsolódást a halakkal.

A POWER márka Ultra Power monofil zsinóra a horgászok által leggyakrabban használt színek közül választható. A zsinór áttetsző színű, ami lehetővé teszi az alacsony látótávolságú halak zsákmányolását, mivel a zsinór kevésbé látható a vízben.

Az Energo Team Ultra Power monofil zsinór 0,35 mm 150m kiváló minőségű zsinór, amely kiválóan használható különböző horgászmódszerekhez. A nagy szakítószilárdság és a hosszú hossz biztosítja, hogy a horgászok biztonságosan és hatékonyan halásszanak. A zsinór áttetsző színe pedig lehetővé teszi a halak alacsony látótávolságának kihasználását. Az Energo Team Ultra Power monofil zsinórt minden horgász számára ajánljuk, aki magas minőségű zsinórt keres a horgászmódszerétől függetlenül.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák