ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,50 MM 150M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33540-050
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,5
Zsinór hossza: 150 m

1150 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33540-050
Átmérő: 0,50 mm
Hossz: 150 m
Szín: Réz
Szakítószilárdság: 30,00 kg
A Power Ultra univerzális horgászzsinór, mely különleges képességei által tökéletes az akadók és tartások sikeres meghorgászására. A gyártás során felhasznált speciális adalékanyagoknak köszönhetően nagy szakítószilárdságú, kopásálló zsinór született, ami optimális az extrém igényeket kívánó horgászatok során.

Az Energo Team Ultra Power monofil zsinór 0,50 MM 150M egy olyan magas minőségű zsinór, amelyet a horgászok számára terveztek. A POWER márkájú zsinór kiváló minőségű és strapabíró, amely biztosítja a horgászok számára a maximális teljesítményt és a kiváló eredményeket a horgászatban.

Az Energo Team Ultra Power monofil zsinór 0,50 MM vastagságú, és 150 méter hosszúságú, amely elegendő ahhoz, hogy a horgászok számára a legtöbb horgászhelyen kielégítő legyen. Az Ultra Power monofil zsinór kiválóan ellenáll az erős szélnek, az áramlásnak, a hullámoknak és a többi külső tényezőnek, amelyek befolyásolhatják a horgászat teljesítményét.

Az Energo Team Ultra Power monofil zsinór 0,50 MM vastagsága miatt kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására is. A zsinór nagy szilárdsággal és ellenálló képességgel rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat is fogjanak a horgászat során.

Az Ultra Power monofil zsinór nagyon könnyen használható és kezelhető. A zsinór sima felülete lehetővé teszi a könnyű áthaladást a halakon, ami növeli a horgászat hatékonyságát. Emellett a zsinór könnyen megfogható, ami kényelmes és biztonságos fogást biztosít a horgászok számára a horgászat során.

Az Energo Team Ultra Power monofil zsinór 0,50 MM vastagsága miatt kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez. A zsinór nagy szilárdsággal és ellenálló képességgel rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy különböző halakat és körülményeket kezeljenek a horgászat során.

Összességében az Energo Team Ultra Power monofil zsinór 0,50 MM 150M egy kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászoknak terveztek. A zsinór nagy szilárdsággal és ellenálló képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat is fogjanak, és különböző horgászmódszerekhez használják. Emellett a zsinór könnyen használható és kezelhető, ami növeli a horgászat hatékonyságát. Ha megbízható és kiváló minőségű monofil zsinórra van szükséged, akkor az Energo Team Ultra Power monofil zsinór 0,50 MM 150M egy kiváló választás lehet!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák