EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór 0,20MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30105-620
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 300 m

1290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30105-620
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 300 m
Szín: cameleon
Szakítószilárdság: 5,48 kg

Excalibur Cameleon monofil zsinór

Nem véletlenül kapta a kaméleon nevet ez a zsinór! A különböző fényviszonyok között ugyanis más-más színeket ad vissza, ezért az éppen meghorgászott vízmélységhez, és fényviszonyokhoz alkalmazkodik a színárnyalata.

Normál színe barna, ami erős fényben bronzossá válik, míg mesterséges fénynél élénkzöld színűnek látszik.

Az utóbbi nagy segítség lehet az éjszakai fárasztás során.

Kopásállósága és nyúlása a pontyhorgászat követelményeihez lett optimalizálva.

Az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór 0,20MM 300M a horgászok által nagyon kedvelt és megbízható zsinór. Ez a zsinór kiváló minőségű és tartós anyagból készült, amely biztosítja a horgászoknak a szükséges erőt és stabilitást a vízen való halászathoz.

A monofilament zsinór egy olyan szál, amelyet egymással szorosan összekapcsolnak, hogy erős és tartós zsinórt alkossanak. Az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór különösen erős és tartós, így a horgászok biztonságban tudhatják a fogásukat. A zsinór vastagsága 0,20 mm, ami nagyon kényelmes és könnyű a horgászat során.

A zsinór hossza 300 méter, ami elegendő a horgászok számára, akik szívesen horgásznak hosszabb távolságokban. A hosszú zsinór megkönnyíti a horgászok dolgát, mivel nem kell aggódniuk a zsinór lefutásáért, és lehetővé teszi számukra, hogy nagyobb távolságból is halászhassanak.

Az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a szakadásnak és a kopásnak. Ez a zsinór rendkívül tartós, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór szakadása miatt.

A zsinór színe is nagyon fontos a horgászok számára. Az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór különleges színváltozásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a horgászok könnyen észrevegyék a zsinór mozgását még a víz alatt is. Ez a zsinór a különleges színváltozásoknak köszönhetően nagyon hatékony a halak megfogásában.

Összefoglalva, az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór 0,20MM 300M kiváló minőségű és tartós anyagból készült, amely biztosítja a horgászoknak a szükséges erőt és stabilitást a halászathoz. A hosszú zsinór megkönnyíti a horgászok dolgát, mivel nagyobb távolságból is lehet halászni. A zsinór különleges színváltozásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy könnyen észrevegyék a zsinór mozgását még a víz alatt is. Ha megbízható és tartós zsinórra van szükséged a következő horgászatra, az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák