EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór 0,25MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30105-625
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 300 m

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30105-625
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 300 m
Szín: cameleon
Szakítószilárdság: 6,43 kg

Excalibur Cameleon monofil zsinór

Nem véletlenül kapta a kaméleon nevet ez a zsinór! A különböző fényviszonyok között ugyanis más-más színeket ad vissza, ezért az éppen meghorgászott vízmélységhez, és fényviszonyokhoz alkalmazkodik a színárnyalata.

Normál színe barna, ami erős fényben bronzossá válik, míg mesterséges fénynél élénkzöld színűnek látszik.

Az utóbbi nagy segítség lehet az éjszakai fárasztás során.

Kopásállósága és nyúlása a pontyhorgászat követelményeihez lett optimalizálva.

A horgászat egy olyan sport, amelyet szeretettel és szenvedéllyel űznek az emberek. Ahhoz, hogy a horgászat igazán élmény legyen, fontos a megfelelő felszerelés használata. Az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,25MM 300M egy olyan termék, amely a horgászok számára készült, és számos előnnyel rendelkezik.

Az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,25MM 300M rendkívül erős és tartós zsinór, amelyet kifejezetten a horgászathoz fejlesztettek ki. A 0,25 mm vastagságú zsinór 300 méter hosszú, így elegendő a hosszabb távú horgászatra is. A zsinór színe "cameleon", ami azt jelenti, hogy a vízben szinte láthatatlan lesz, így a halak nem fognak megijedni tőle.

Az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,25MM 300M rendkívül rugalmas, és könnyen alkalmazkodik a halak mozgásához. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem fog megszakadni, amikor a halak erősebbet próbálnak kitörni. A zsinór súlya könnyű, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyen dobhatják ki a csalit, és könnyedén mozgathatják a halakat a vízben.

Az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,25MM 300M vízálló, így nem fog megszívni a vízzel, és nem fog a víz alatt nehezebbé válni. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyedén tudnak horgászni, anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór súlya miatt. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, ami azt jelenti, hogy nem fog könnyen elszakadni, és sokáig tartó használatra tervezték.

Az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,25MM 300M kiváló választás a horgászok számára, akik szeretnék a legjobb minőségű felszerelést használni a horgászat során. A zsinór könnyen alkalmazkodik a halak mozgásához, erős és tartós, és könnyedén dobható ki a vízbe. Emellett a zsinór színe "cameleon", így láthatatlan a vízben, és nem fog megijeszteni semmilyen halat.

Az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,25MM 300M méretei 300 méter x 0,25 mm. Ez egy ideális méret a horgászok számára, akik hosszabb távú horgászatra szeretnének menni, és egy tartós, erős zsinórra van szükségük, amely könnyen alkalmazkodik a halak mozgásához, és könnyen ki lehet dobni a vízbe.

Összességében az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,25MM 300M egy kiváló választás a horgászok számára, akik a legjobb minőségű felszerelést szeretnék használni. Ez a zsinór könnyen alkalmazkodik a halak mozgásához, erős és tartós, és láthatatlan a vízben. Ha szeretnél igazán élvezetes horgászati élményeket átélni, akkor az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,25MM 300M a legjobb választás a számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák