EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór 0,30MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30105-630
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 300 m

1490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30105-630
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m
Szín: cameleon
Szakítószilárdság: 11,92 kg

Excalibur Cameleon monofil zsinór

Nem véletlenül kapta a kaméleon nevet ez a zsinór! A különböző fényviszonyok között ugyanis más-más színeket ad vissza, ezért az éppen meghorgászott vízmélységhez, és fényviszonyokhoz alkalmazkodik a színárnyalata.

Normál színe barna, ami erős fényben bronzossá válik, míg mesterséges fénynél élénkzöld színűnek látszik.

Az utóbbi nagy segítség lehet az éjszakai fárasztás során.

Kopásállósága és nyúlása a pontyhorgászat követelményeihez lett optimalizálva.

Az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór 0,30MM 300M az egyik legnépszerűbb zsinór a horgászok körében. A termék kiváló minősége és tartóssága miatt az egyik legmegbízhatóbb választás azok számára, akik szeretik a horgászatot.

A zsinór nagyon erős, és kiválóan alkalmas nagyhalas horgászatra is. A 0,30 mm vastagságú zsinór 300 méter hosszúságú, így az egész napos horgászat során elegendő lesz.

Az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór sok előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes figyelembe venni, ha választani szeretnénk egy jó zsinórt.

Az első előny az, hogy a zsinór átlátszó, ami lehetővé teszi a halak alaposabb megfigyelését. Ez azt jelenti, hogy könnyebben észrevehetjük, ha a halak támadják a csalit.

A második előnye, hogy a zsinór rendkívül tartós, és nem törik el könnyen. Ez azt jelenti, hogy a zsinór használata során nem kell aggódnunk azon, hogy eltörik, és a hal elszabadul.

A harmadik előnye, hogy a zsinór nagyon sima, így sokkal jobban csúszik, mint a többi zsinór. Ez azt jelenti, hogy a horgászat során könnyebben dobhatunk, és a zsinór kevésbé csavarodik össze.

Az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór 0,30MM 300M mérete kiválóan alkalmas a nagyhalas horgászatra. A zsinór vastagsága és hosszúsága miatt könnyen kezelhető, és lehetővé teszi a horgászat során a nagyobb halak elkapását.

Összefoglalva, az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór 0,30MM 300M kiváló minőségű zsinór, amely rendkívül tartós és megbízható. A zsinór sima, átlátszó és nagyon könnyen kezelhető, így az egyik legjobb választás a horgászok számára. Ha szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, látogass el a https://epeca.hu/zsinor/monofil-zsinor/zsinor-excalibur-cameleon-0-30mm-300m_568 oldalra, és rendeld meg még ma!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.21

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák