EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór 0,35MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30105-635
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 300 m

1590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30105-635
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 300 m
Szín: cameleon
Szakítószilárdság: 14,13 kg

Excalibur Cameleon monofil zsinór

Nem véletlenül kapta a kaméleon nevet ez a zsinór! A különböző fényviszonyok között ugyanis más-más színeket ad vissza, ezért az éppen meghorgászott vízmélységhez, és fényviszonyokhoz alkalmazkodik a színárnyalata.

Normál színe barna, ami erős fényben bronzossá válik, míg mesterséges fénynél élénkzöld színűnek látszik.

Az utóbbi nagy segítség lehet az éjszakai fárasztás során.

Kopásállósága és nyúlása a pontyhorgászat követelményeihez lett optimalizálva.

Az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,35MM 300M egy igazán kiváló minőségű horgászzsinór, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A Cameleon sorozat részeként a zsinór rendkívül sokoldalú, és bármilyen horgászmódszerhez felhasználható. A termék kiváló minőségű alapanyagokból készült, így gyorsan csökkenti a zsinór koptatását, és hosszabb élettartamot biztosít.

Az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,35MM 300M rendkívül erős és tartós, így akár nagyobb halak fogására is alkalmas. A zsinór vastagsága 0,35 mm, ami a közepes vastagságú zsinórok közé sorolja. A hossza pedig 300 méter, ami bőven elegendő ahhoz, hogy egy egész napot eltöltsünk a vízparton, és közben ne kelljen aggódnunk a zsinór elfogyásáért.

Az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,35MM 300M egyedülálló színezéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a zsinór színének változtatását a víz környezetéhez igazítva. Ez az igen praktikus tulajdonság meglehetősen hasznos lehet, ha olyan helyen horgászunk, ahol a halak nagyon óvatosak, és könnyen elriaszthatják a zsinór szokásos színétől.

A zsinór kiválóan alkalmas különböző horgászmódszerekhez, beleértve a pontyhorgászatot, a feederhorgászatot, a pergetést, valamint a fenekező módszereket is. Az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,35MM 300M rendkívül érzékeny, ami azt jelenti, hogy a halak harapását könnyedén észlelhetjük, így nem fogjuk elmulasztani a nagy fogásokat.

Az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,35MM 300M egy igazán kiváló minőségű termék, amelyet minden horgász számára ajánlunk. A zsinór méretei ideálisak szinte minden típusú horgászmódszerhez, és a zsinór kiváló minősége biztosítja, hogy hosszú ideig használható maradjon. A termék rendkívül praktikus, és az ára is megfizethető, így bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretne kiváló minőségű zsinórt vásárolni a horgászatához.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák