EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór 0,40MM 300M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30105-640
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,4
Zsinór hossza: 300 m

1590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30105-640
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 300 m
Szín: cameleon
Szakítószilárdság: 18,25 kg

Excalibur Cameleon monofil zsinór

Nem véletlenül kapta a kaméleon nevet ez a zsinór! A különböző fényviszonyok között ugyanis más-más színeket ad vissza, ezért az éppen meghorgászott vízmélységhez, és fényviszonyokhoz alkalmazkodik a színárnyalata.

Normál színe barna, ami erős fényben bronzossá válik, míg mesterséges fénynél élénkzöld színűnek látszik.

Az utóbbi nagy segítség lehet az éjszakai fárasztás során.

Kopásállósága és nyúlása a pontyhorgászat követelményeihez lett optimalizálva.

Az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,40mm 300m egy kiváló minőségű zsinór, amely kifejezetten a horgászok igényeit szem előtt tartva készült. Az Excalibur márka híres a minőségi horgászfelszereléseiről, és ez a zsinór sem okoz csalódást.

Az Excalibur Cameleon monofil zsinór kiválóan alkalmas mind a tengeri, mind a édesvízi horgászat számára. A zsinór rendkívül erős és tartós, így bármilyen halat könnyedén foghatunk vele. A 0,40mm átmérőjű zsinór 300 méter hosszú, így elegendő zsinórt biztosít a hosszabb távú horgászatokhoz is.

Az Excalibur Cameleon monofil zsinór különlegessége, hogy színváltós technológiával készült. Az áttetsző zsinór színe változik, így könnyebben alkalmazkodik a víz körülményeihez. Ez azt jelenti, hogy a zsinór a vízben kevésbé lesz látható, így a halak kevésbé tudják észrevenni, hogy a zsinóron akadnak.

Az Excalibur Cameleon monofil zsinór nagyszerű tulajdonságai közé tartozik a magas kopásállóság és a hosszú élettartam. A zsinór kiválóan ellenáll a vízben és a napsugárzásban, így nem kell aggódnunk, hogy a zsinór gyorsan elhasználódik vagy eltörik.

Az Excalibur Cameleon monofil zsinór kiválóan használható mindenféle halászmódszerhez, beleértve a legnépszerűbb módszereket, mint a csukázás, pontyozás, vagy akár a tengeri horgászat. A zsinór kiválóan működik mindenféle horgászboton, így nem kell aggódnunk, hogy a zsinór nem fogja bírni a terhelést.

Összességében az Excalibur Cameleon monofil zsinór 0,40mm 300m egy fantasztikus minőségű zsinór, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór kiválóan alkalmazkodik a környezethez, és tartósan ellenáll a kopásnak, így biztosítva a hosszú élettartamot. A zsinór mérete és hossza ideális a hosszabb távú horgászatra is, így biztosak lehetünk benne, hogy ez a zsinór minden horgász számára ideális választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák