EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 3000M 0,20MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34050-920
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 3000 m

9990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34050-920
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 3000 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 5,75 kg
A növényekkel borított területeken a zsinórunkat csak nehezen tehetjük láthatatlanná. Ebben nagy segítség az Excalibur Camou zsinór, aminek fekete-zöld színösszeállítása pont erre a problémára jelent megoldást. A fekete szín tökéletesen rejtőzködik az iszapban, a zöld pedig a hínárban. Szinte bármilyen pontyhorgász módszerhez tökéletes választás, legyen szó feederezésről, vagy bojlizásról. Nyúlása ideális segítség kapitális halak fárasztása során.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 3000M 0,20MM' egy olyan minőségi zsinór, amelyet a horgászok számára terveztek. A zsinór hossza 3000 méter, átmérője pedig 0,20 mm. Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór előnyeit tekintve, érdemes kiemelni a következőket.

Az első előnye, hogy a zsinór rendkívül erős. Ez azt jelenti, hogy bármilyen erős halat is fogsz, biztos lehetsz benne, hogy a zsinór megfelelően ellenáll majd. A zsinór anyaga magas minőségű, ami lehetővé teszi, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen, és a legkeményebb körülmények között is kiválóan teljesítsen.

A második előnye az, hogy a zsinór kiválóan láthatatlan a vízben. Ez különösen fontos, ha szem előtt tartjuk, hogy a halak nagyon érzékenyek a környezetük változásaira. A láthatatlan zsinór használata segít a halak megtévesztésében, és ezáltal növeli a sikeres fogások esélyét.

A harmadik előnye az, hogy a zsinór rendkívül sima felületű. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nagyon jól csúszik a gyűrűkön, és nem akad meg bennük. Ez nem csak a horgász élményt növeli, hanem a halak megfogását is elősegíti.

A negyedik előnye az, hogy a zsinór színe tökéletesen illeszkedik a halak természetes élőhelyéhez. A zsinór camou színei a környezetnek megfelelően változnak, így a halak nehezebben észlelik a zsinórt.

Az ötödik előnye az, hogy a zsinór kiválóan tartja a csomókat. Ez fontos, mert a rosszul elkészített csomók bizonyos esetekben akár a halak elszakításához is vezethetnek.

Végső soron az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór egy olyan minőségi termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. A zsinór 3000 méter hosszú és 0,20 mm átmérőjű, így minden horgász igényeit kielégíti. A zsinór erős, láthatatlan a vízben, sima felületű, természetes színű, és kiválóan tartja a csomókat. Ezek az előnyök garantálják, hogy a horgászatod sikeresebb és élvezetesebb lesz az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinórral.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák