EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 3000M 0,30MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34050-930
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 3000 m

11990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34050-930
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 3000 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 12,30 kg
A növényekkel borított területeken a zsinórunkat csak nehezen tehetjük láthatatlanná. Ebben nagy segítség az Excalibur Camou zsinór, aminek fekete-zöld színösszeállítása pont erre a problémára jelent megoldást. A fekete szín tökéletesen rejtőzködik az iszapban, a zöld pedig a hínárban. Szinte bármilyen pontyhorgász módszerhez tökéletes választás, legyen szó feederezésről, vagy bojlizásról. Nyúlása ideális segítség kapitális halak fárasztása során.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 3000M 0,30MM' az igazi horgászok álma. Egy kiváló minőségű monofilament zsinór, amely minden horgászatot feldobhat. A zsinór hossza 3000 méter, vastagsága pedig 0,30 mm, ami ideális méret a horgászathoz.

Az Excalibur Carp Camou monofil zsinór különleges camou színű, amely nagyszerű előnyt jelent a horgászok számára. Az álcázás segít abban, hogy a halak ne vegyék észre a zsinórt, így könnyebb elkapni őket. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a lehető legnagyobb halakat is elkapják, amelyek máskülönben kiszúrnák a zsinórt.

A zsinór rendkívül erős és tartós, így bármilyen körülmények között használható. Az Excalibur Carp Camou monofil zsinór kiváló rugalmassággal rendelkezik, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen dobálják a horgot és az eszközöket. A zsinór rendkívül sima, így könnyebben csúszik a horgászboton, ami nagyobb pontosságot és távolságot eredményez a dobás során.

Az Excalibur Carp Camou monofil zsinór kiváló minőségű polimerből készül, és nagyon ellenálló az UV-sugárzásnak és a korróziónak. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszú élettartammal rendelkezik, és a horgászok sokáig élvezhetik a használatát. A zsinór magas kopásállósággal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a horgászok nem kell aggódniuk az esetleges szakadások miatt.

Az Excalibur Carp Camou monofil zsinór sokoldalúan használható, így alkalmas a tengeri és az édesvízi horgászatra is. A zsinór nagyobb halak elkapásához is ideális, és a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór tartós és megbízható.

Az Excalibur Carp Camou monofil zsinór méretei kiválóan alkalmasak a különböző horgászbotokhoz és horgokhoz. A 3000 méteres hosszúság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb időt töltsenek a vízparton, anélkül, hogy aggódnának a zsinór elfogyása miatt.

Összességében az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 3000M 0,30MM kiváló minőségű termék, amely minden horgásznak a segítségére lehet. A zsinór kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, és a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy megbízhatóan működik, bármilyen körülmények között is használják. Az Excalibur Carp Camou monofil zsinór ár-érték aránya kiváló, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a pénzük jó helyen van befektetve.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák