EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,16MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34050-016
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 300 m

1350 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34050-016
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 300 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 3,75 kg

Excalibur Carp Camou monofil zsinór 300m

A növényekkel borított területeken a zsinórunkat csak nehezen tehetjük láthatatlanná. Ebben nagy segítség az Excalibur Camou zsinór, aminek fekete-zöld színösszeállítása pont erre a problémára jelent megoldást.

A fekete szín tökéletesen rejtőzködik az iszapban, a zöld pedig a hínárban.

Szinte bármilyen pontyhorgász módszerhez tökéletes választás, legyen szó feederezésről, vagy bojlizásról. Nyúlása ideális segítség kapitális halak fárasztása során.

Az Excalibur Carp Camou monofil zsinór a horgászok számára készült, akik szeretnék a lehető legjobb eredményeket elérni a vízben. Ez a zsinór minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet a horgászok a legjobbnak tartanak, és amelyeket az átlag zsinórok nem tudnak biztosítani.

Az Excalibur Carp Camou monofil zsinór 300 méter hosszú és 0,16 milliméter vastagságú. Ez a méret lehetővé teszi, hogy a horgászok széles körű kihívásokkal szembesüljenek, és bármilyen típusú halat megpróbálhassanak a vízben.

Az Excalibur Carp Camou monofil zsinór előnyei közé tartozik a kiváló csomózási képessége. Ez a zsinór könnyen és gyorsan csomózható, így a horgászok gyorsan és hatékonyan tudják beállítani a halászati felszerelésüket. Emellett a zsinór rendkívül tartós, és ellenáll a kopásnak és az elszakadásnak, ami különösen fontos a horgászat során.

Az Excalibur Carp Camou monofil zsinór különlegessége az is, hogy rendkívül jól látható, és könnyen felismerhető a vízben. Ez nagyon fontos a horgászok számára, mivel lehetővé teszi számukra, hogy könnyen nyomon kövessék a halakat, és reagáljanak a változó körülményekre. Az Excalibur Carp Camou monofil zsinór különleges színkombinációja biztosítja az optimális láthatóságot a vízben.

Az Excalibur Carp Camou monofil zsinór további előnyei közé tartozik a kiváló csúszóképesség. Ez a zsinór nagyon könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, így a horgászok szabadon és zavartalanul tudnak horgászni. Ez a zsinór nagyon jól alkalmazkodik a víz körülményeihez, és lehetővé teszi a könnyű és hatékony horgászatot.

Az Excalibur Carp Camou monofil zsinór egy fantasztikus választás a horgászok számára, akik szeretnék a lehető legjobb eredményeket elérni a vízben. Ez a zsinór minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyre a horgászok szüksége van a hatékony halászathoz. A tartósság, a könnyű csomózhatóság, a jól láthatóság és a kiváló csúszóképesség mind olyan előnyök, amelyeket a horgászok értékelni fognak. Az Excalibur Carp Camou monofil zsinór egy igazi must-have azoknak a horgászoknak, akik a lehető legjobban szeretnék élvezni a horgászatot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák