EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,18MM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-34050-018
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 300 m

1350 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34050-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 300 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 4,95 kg

Excalibur Carp Camou monofil zsinór 300m

A növényekkel borított területeken a zsinórunkat csak nehezen tehetjük láthatatlanná. Ebben nagy segítség az Excalibur Camou zsinór, aminek fekete-zöld színösszeállítása pont erre a problémára jelent megoldást.

A fekete szín tökéletesen rejtőzködik az iszapban, a zöld pedig a hínárban.

Szinte bármilyen pontyhorgász módszerhez tökéletes választás, legyen szó feederezésről, vagy bojlizásról. Nyúlása ideális segítség kapitális halak fárasztása során.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,18MM' egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A zsinór 300 méter hosszú és 0,18 mm vastagságú, így könnyen használható mindenféle halászmódszerhez.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór különleges terepszínű kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmazkodik a halak természetes környezetéhez, ezáltal a halak sokkal kevésbé látják és észre sem veszik a zsinórt. Ez nagy előnyt jelent a horgászok számára, akik így sokkal hatékonyabban tudják befogni a kívánt halakat.

A zsinór rendkívül erős és tartós anyagból készült, amelynek köszönhetően nagyon jó a kopásállósága és nem törik el könnyen. Ez különösen fontos, ha nagyobb halakat akarunk befogni, mert így nem kell aggódni a zsinór eltörése miatt.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór nagy előnye, hogy könnyen csomózható és szakadásmentes, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a csomók elengedése miatt. A zsinór egyszerűen alkalmazkodik a különböző csomókhoz, és biztonságosan rögzíti őket, így a horgászoknak nagyon kevés időre van szükségük a csomók elkészítéséhez.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór kiválóan alkalmazkodik a víz körülményeihez is, ezáltal csökkenti a vízfelszínen adódó ellenállást és segít a halak megtévesztésében. Az így befogott halak minősége is nagyon jó lesz, mivel a zsinór nem riasztja el őket, így a horgászok könnyebben és hatékonyabban tudják befogni a kívánt halakat.

Összességében az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,18MM egy kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór nagyon erős, tartós és könnyen alkalmazkodik a különböző halászmódszerekhez. A terepszínű kialakításának köszönhetően a halak nem veszik észre, így hatékonyan lehet befogni a kívánt halakat. A termék mérete pedig 300 méter hosszú és 0,18 mm vastagságú, így ideális mindenféle halászmódszerhez. Ha szeretnél hatékonyan horgászni és minőségi zsinórt használni, akkor az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák